Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

figo

dla kogo mieszkanie

Polecane posty

Mam problem. Mąż dostał mieszkanie w darowiżnie po ślubie mieszkanie .Teraz chce je sprzedać .I każe mi się wyprowadzać z dzieckiem.CZy jet możliwa sprzedaż mieszkania gdy jestem tam zameldowana z dzieckiem czy dziecku nie nalęży się część z mieszkania czy mogę o coś walczyć i czycoś mi się nalęży

Gość podoba mi się mój wzrost--jest
mieszkanie jest jego,najwyżej dziecku może dać jakis ochłap w postaci zachowku.

ty nie dostaniesz NIC NIC NIC. NIE bądź taka pazerna.

Gość ixyyyyyyyyyyy
skoro mieszkanie bylo w darowiznie to jest tylko jego (nie ma znaczenia, ze po slubie) dziecko moze dostac czesc, ale po smierci ojca, nie teraz moze cie wymeldowac i tyle, wtedy sprzeda mieszkanie

https://www.google.pl/#hl=pl&sclient=psy-ab&q=czy+mo%C5%BCna+sprzeda%C4%87+mieszkanie+z+darowizny+skoro+mieszkaj%C4%85+tam+osoby+zameldowane&oq=czy+mo%C5%BCna+sprzeda%C4%87+mieszkanie+z+darowizny+skoro+mieszkaj%C4%85+tam+osoby+zameldowane&gs_l=serp.3..33i21.3777.23481.0.24671.58.50.1.7.8.3.220.6150.0j47j3.50.0...0.0...1c.1.udJP99jbcn8&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=d36c9e208126b000&bpcl=35277026&biw=1280&bih=575

CZY MOŻNA SPRZEDA MIESZKANIE Z DAROWIZNY,KIEDY MIESZKAJA TAM OSOBY ZAMELDOWANE--wpisz to sobie w google,bo mi link nie wszedł. znalazłam ta stronę,ale link wklejony nie działa coś:P

Gość jakie babska są pazerne
:O :O :O Tylko by chciały kłaść łapę na cudzym. pewnie siedziała z tłustą bułą w domu przez lata i teraz by chciała podziału.

też nie rozumiem jak autorka może sobie rościć jakiekolwiek prawa do nieswojego mieszkania