Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdssdds

Ciesze sie ze urodzilam sie w Polsce !

Polecane posty

Gość vdssdds

No bo wiele mozna o Polsce mowic, wiele narzekac ale tak naprawde to mielismy wiele szczescia ze urodzilismy sie w Polsce no bo jednak koniec koncow kraj cywilizowany i zachodni krag kulturowy, Unia Europejska, otwarte granice wiec mozemy wyjechac a przeciez moglibysmy urodzic sie w Kambodzy albo Korei Północnej...

Gość vdssdds
Woodem R. Murawski - Oczywiscia, moglabym. Ale w Azji i Afryce mieszka łącznie ponad 70% ludzkosci swiatowej wiec wieksze szanse na urodzenie sie w Kambodzy niz Szwecji 🖐️

I znowu Twój pesymizm się załącza! :P Ja tak bardzo to się nie cieszę, bo pewnie bym się urodził w USA :D - gdzie na chwilę obecną miałbym ze 2-3 samochody, chociaż z drugiej strony - dorastanie w Polsce było ciekawym doświadczeniem :D

Gość vdssdds
Nie jestem pesymistka, jestem realistka. A w USA musze cie zmartwic, nei jest tak rozowo jak na serialach obcyzajowych typu Gotowe na Wszystko. W USA bezdomnosci i bieda sa codziennym widokiem, ludzie mieszkaja w kartonach 🖐️ Ale w TV nam tego nie pokaza, w TV pokazuja bogate dzielnice Nowego Jorku, Los Angeles itp. Najbogatsi ludzie są w krajach Arabskich.