Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanunnana

nie golę nóg, bo jestem singielką :P

Polecane posty

Gość nanunnana

od 2mcy jestem sama. golę nogi może raz na tydzień. nie mam w ogóle dla kogo :P zresztą czuje się dobrze we własnym ciele i jestem atrakcyjna tak czy siak (nit nie widzi co mam pod spodniami :P)

Gość a jak z łonem oraz owłosieniem
pod pachami?

Gość nanunnana
pachy golę. TAM częściej :P bo tu akurat higiena jest ważna

a nogi golisz cale czy do kolan?

jesteś obrzydliwa wytwarzasz w ten sposób negatywne fluidy i dlatego żadne facet nie zwraca na Ciebie uwagi...

ludzie. co tydzien to wcale nie jest tak rzadko. czestotliwosc ok

Gość nanunnana
revolver, hahahaha to bys się zdziwił jak reagują na mnie faceci :P

a jak mialas faceta to jak czesto golilas nogi?

hahahaha to bys się zdziwił jak reagują na mnie faceci witają Cię z grzebieniem czy szczotką?

ona pisala ze nogi goli raz na tydzien, czyli nie tak rzadko wcale

Gość nanunnana
revolver, czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? :D nie mam faceta i ciągle chodzę w spodniach, legginsach wiec nie witają mnie bo nie rozbieram się jeślli z nim nie jestem lub nie poznam bliżej :P więc niestety niczym mnie nie witają póki co :( a jak mam chłopaka to mam na każdym spotkaniu ogolone :P

a zdarzalo ci sie uprawiac seks z kims kto nie byl twoim chlopakiem?

nanunnana umiem czasem czytać ... ale bądź chociaż atrakcyjna dla siebie samej - póki co...po co masz raz na tydzień wyglądać ładnie , skoro możesz codziennie?

a nogi golisz cale czy do kolan?

Gość nanunnana
no całe przecież. jak można nie golić ud? :P dla siebie jestem ładna revolver. :) dbam bardzo o siebie, ale nóg mi się zwyczajnie nie chce golić. owłosienie mam bardzo jasne, wiec to nawet się nie rzuca w oczy :P mówie ci, że dobrze sie czuje we własnym ciele :p tak, raz mi się zdarzyło.

Revolver, nie narzucaj innym swojego pojmowania atrakcyjności. Widać czuje się atrakcyjna i z paroma mm na nogach. Jedni czują się atrakcyjniejsi spędzając w łazience 3 godziny, innym wystarcza 30minut;) Nie witają ją dezodorantem więc nie jest źle:P

ja tam nie wymagam od partnerki zeby golila sie codziennie. a ile masz lat autorko?

krwawa ależ ja tylko sugeruję - nie mogę narzucać jej swoich pojęć ponieważ ona woli spędzać czas cały czas w spodniach i nic nie pokazywać...

Gość nanunnana
Wilczyca, no własnie. masz rację :D dajcie sobie spokój z pojmowaniem takiej atrakcyjności. czy jeśli ładnie się ubieram, modnie, kobieco, ogólnie jestem atrakcyjną blondynką, miłą w szczególności i PACHNĄCĄ (aahh Armani robi swoje :D). mam 19 lat.

dla siebie jestem ładna revolver. dbam bardzo o siebie, ale nóg mi się zwyczajnie nie chce golić. owłosienie mam bardzo jasne, wiec to nawet się nie rzuca w oczy mówie ci, że dobrze sie czuje we własnym ciele skoro dla siebie czujesz się dobrze - to teraz czas , by inni też czuli się dobrze...hmm? :classic_cool:

a jakby wyszla w lato z trzydniowym zarostem w krotkich spodenkach to by jakies przestepstwo popelnila?

Gość masz 19 lat i juz uprawialas
seks bez zwiazku? moze anal tez juz masz za soba?

nanunnana, nie tłumacz się temu marudzie:D ­ Przestępstwo? Oczywiście, musiała by płacić odszkodowanie każdemu facetowi którego poczucie estetyzmu zostało by urażone:classic_cool:

Gość nanunnana
hahaha REVOLVER, daj sobie na luz :D nie wiem jak u ciebie, gdzie mieszkasz ale w polsce jest zimno. u mnie w ciągu dnia max 11 C. więc nie wyjdę na zewnątrz w krótkich spodenkach. spódniczek nie lubię. to nie moja bajka :P komus robie tym krzywdę? chyba nie, bo nikt nie widzi co mam na nogach :P nie będę komentować tego głupiego wpisu o analu :P

Gość nanunnana
Krawawa, ależ mogę się mu tłumaczyć :P pokazuję mu tylko swój punkt widzenia. bo moze on myśli, że kobitki tylko siedzą i robia sobie maseczki :D

Gość nikola**
12:17 [zgłoś do usunięcia] nanunnana pachy golę. TAM częściej bo tu akurat higiena jest ważna"- HIGIENA KOCHANA AUTORKO TO UMYC SIE 3-4 RAZY DZIENNIE

Gość masz 19 lat i juz uprawialas
litosci, normalnemu facetowi nie beda przeszkadzac tygodniowe wloski na nogach, a jak dziewczyna z parodniowymi wloskami na nogach wyjdzie latem w krotkich spodenkach, to tragedii nie ma