Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagmara_23

Do tych co rzucili palenie..

Polecane posty

Gość Dagmara_23

Dobieraliście jakoś godzinę i date.. Czy raczej spontan?

Gość RZUCIŁAM PALENIE SPONTANICZNIE
Tak jest do tej pory.Nie palę dwa lata z czego jestem bardzo zadowolona! Jak się bardzo chce to zrobić- nie ma z tym problemu,wystarczy chcieć!

Gość tytus romek i atomek
zaplanowany spontan;)

Gość Baba ze wsi zabitej dechami
W pewną sobotę usiadłam przy kompie i poczytałam o tych, co rzucili wspomagając się Tabexem. Po czy wstałam, wsiadłam w samochód, podjechałam do apteki... I to był początek końca moich papierosków.

Gość decyzjawewłaściwyczas
Przyszła taka chwila i stało się.

Gość w sylwka 4 lata wstecz
:classic_cool:

Gość marlena w czerni
ja rzuciłam po książce Allena Carra, zanim doszłam do ostatniego rozdziału już nie paliłam :)

Gość Mitamora.
Rzucilam bo moi dziadkowie oboje mieli raka płuc. dziadek zmarł a babcia po operacji ma się dobrze.zresztą w mojej rodzinie jest dużo rakowcow i ja się boję. papierosy bardzo osłabiają człowieka i rak rozwija się szybciej. ja od 3 lat nie pale i zmieniam swój tryb życia na zdrowszy. paliłam 10 lat.

Gość prawie ze spontan
był to 2 stycznia, a więc czas postanowień noworocznych, przy czym rzucania palenia nie było w planach. Jakoś tak paląc myślałam sobie, a może by tak rzucić i nie kupować kolejnej paczki. I udało się, choć w pierwszych tygodniach były trudne momenty. Też czytałam książkę Allena Carra i polecam szczerze, chociaż ostrzegam, że trzeba też samemu się wysilić, a nie liczyć że książka rozwiąże sama nasz problem. Aha, i pomogla mi trochę w tym okresie kafeteria :) gdzie wypisywałam moje rozterki związane z niepaleniem. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość cholera chce rzucić
ja wczoraj o godzinie 10 rano po 2 papieroskach stwierdziłam, ze zle sie ostatnio po nich czuje i przestaje palic. Ot tak poprostu ! ale kryzys przyszedł.... godzine pozniej, potem kolejna i kolejna fajeczka. Dzis nie paliłam jeszcze, ale wąłsnie ide zapalić :] nie wiem czemu tak glupotkowato sie ciesze, przeciez miałam to rzucić, no ale nic... ide bo nie wytrzymam zaraz :/

Gość kirkol
ja w ciazy rzuciłam zaraz po tym jak sie dowiedziałam. Ale wiem że chcę wrócić do tego.

Gość Mitamora.
jeden papieros silniejszy od człowieka-jakie to smutne. szkoda zdrowia, a ile to teraz kosztuje szok! odłoż te pieniądze do sloika i Idz na masaż, do kosmetyczki po miesiącu za te pieniądze.poprawi się cera, włosy... zamiast na papierosa na dwor Idz na 10 minut na spacer, pobiegac... życzę zdrowia i wytrwałości i pamiętaj że każdy z nas ma raka i to w dużej mierze od nas zależy czy się rozwinie i kiedy :)

Gość Dagmara_23
dziękuje Wszystkim za wpisy.. Ja tez chce się wspomóc Tabexem + książka Allena C. Jak bedzie..zobaczymy. Pozdrawiam i miłego wieczorka życze pa