Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mishka18

Prosze o jakas porade....

Polecane posty

Chciala bym opisac swoje dolegliwosci kochalam sie juz z wieloma mezczyznami ale nigdy w zyciu nie mialam orgazmu .. teraz jestem z swoim partnerem i staramy sie o dziecko od 3 miesiecy ale nic z tego jak narazie czy moze to miec jakies znaczenie gdy sie nie ma orgazmu nie ejst sie plodnym mam tez male piersi i slyszalam ze kobiety z malymi piersiamy maja bardzo niskie libido tez czesto choruje na bole pecherza moczowego zaraz po stosunku albo jak zmarzne ...

Gość koko2202
a co ma libido do tego czy jest sie plodnym czy nie? albo brak orgazmu?

Wlasnie nie wiem chcialam sie dowoiedziec czy ma to cos do plodnosci ? Glownie o to czy ma to cos wspulnego czy jak kobieta ma obnizone libido albo nie miala orgazmu jest jej trudniej zajsc w ciaze

Gość koko2202
nieeee nie ma to wspolnego. a 3 miesiace staran to malo... po 12 mies mozesz zaczac sie przejmowac

Gość koko2202
wbrew pozorom zajsc w ciaze latwo nie jest

Gość grrrom
Nie miałaś nigdy orgazmu? Coś nie tak z Tobą czy z partnerem?

Czyli nie mam sie jeszcze co martwic ? Miesiaczki mam raczej regularne. A jak mam sie kochac po kilka razy dzinnie zeby sobie ulatwic

Gość koko2202
a to pytanie o orgazm zadala kobieta czy mezczyna??? bardzo malo kobiet ma orgazm podczas stosunku! tylko podczas pieszczot lechtaczki. sama wspolzyje 3 lata i nigdy nie mialam podczas seksu.

Gość koko2202
wiec bez zlosliwosci ;]

Gość koko2202
seks na sile nic nie da. traktuj to jak zabawe a nie obowiazek. i zajdziesz wczesniej niz sie tego spodziewasz. a ile masz lat i ile jestes z chlopakiem?

po stosunki zrób świece i trzemaj tak klika minut, aby plemniki doszły szybciej do jajeczka :) sprawdzona metoda :)

Gość koko2202
widze ze grrrom jest bardzo nisko wyedukowany jezeli chodzi o seks, polecam jakas literature albo chociaz jakies programy o seksie. tak bardzo niewiele kobiet osiaga orgazm pochwowy. niestety, poczytaj troche

Gość grrrom
Jestem kobietą i zawsze mam ograzm, stąd moje pytanie

Gość koko2202
no to masz szczescie i jestes jedna z tym niewielu uwierz. a osiagasz orgazm tylko poprzez ruchy partnera w tobie czy musi cie dotykac?

Gość i tak to jest w tym
katolickim ciemnogrodzie gdzie religia jest obowiazkowa w szkolach a nauka o seksie ogranicza sie do suchych informacji jak wyglada okres :O by dorosla kobieta pytala sie czy jej orgazm lub libido mialo wplyw na ciaze :O wiem, ze jestes za glupia by o tym pomyslec ale wiesz, kazda zgwalcona kobieta, ktora zaciazyla powinna strzelic ci teraz w pysk, bo jezeli dla ciebie orgazm=ciaza to pozostawiam bez komentarza :O

Gość grrrom
Więc po co uprawiacie seks? Tylko dla przyjemności partnera?

Gość koko2202
seks to tez gra wstepna, z orgazm osiaga sie rowniez przez dotyk partnera, seks to pocalunki dotyk a to sprawia rowniez ogromna satysfakcje ;)

Gość koko2202
ja mowie o typowym orgazmie pochwowym. tylko penis i pochwa. zero dotykania. mysle ze to na pewno nie 1/3 ;) a po drugie statystyki statystykom nie rowne