Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kahdikwiew

Koljny przyklad życia z wieśniakami PORADZCIE

Polecane posty

Gość kahdikwiew

Wprowadzilam sie 2 lata temu do malej miejscowosci . Mieszkalismy sobie tu spokojnie do ostatnich 2 tygodni :) sprawa wyglada w ten sposob ze widzialam juz 2 krotnie jak jakis stary dziad grzebal mi w kuble pod domem - pierwszy raz zwrocilam mu uwage ze sobie nie zycze za drugim razem porzadnie zrypałam za przeproszeniem goscia poniewaz znow napotkalam go jak grzebal mi w smieciach tym razem wywalajac wszystko z kubla. i to ten ostatni raz byl w piatek . Dzis sie budze a wszystkie wywieszone przeze mnie rzeczy na suszarce na zewnatrz zoostaly rozwalone po ogrodzie lacznie ze smieciami z kubla WSZYSTKIMI oraz przebita pilka mojego dziecka sie rowniez znalazla i polamane autko :) Poszlam do sklepu dowiedziec sie co to za typ ( z wszystkim w wiosce zyje w zgodzie , usmiecham sie i jestem kulturalna) jedyna osoba z ktora mialam zatarg to wlasnie ten typek oraz tylko on grzebie tu w smieciach. Dowiedzialam sie ze to szurniety psychopata msciwy z wioski nienawidzacy dzieci ( kradnacy zabawki) - ponoc rzucal w dzieci kamieniami oraz za kims latal z siekiera:/ i teraz nie wiem co ja mam robic.... Czy mozecie mi cos poradzic? Przeciez na policje nie zadzwonie bo nie mam jednoznacznych dowodow ze to ten wścibski baran ????

a ja bym zadzwonila - jak nie na policje, to jest cos takiego chyba jak straz gminna (odpowiednik stazy miejskiej w miastach) - wlasnie chyba oni sa od pilnowania takowych spraw.

Gość kahdikwiew
ale nie mam jednoznacznych dowodow nie zlapalam za reke :/ A zaczynam sie bac ... Bo jak to jakis psychol i juz sie posunal do tego by takie rzeczy robic i lazic w nocy po dzialce czyjejś i nie lubi dzieci to ewidentnie jest o co sie bac...

Gość milennnka
zgłos ze bylo takie zajscie i zamontuj kamerki gdyby sie to mialo powtorzyc

Gość no i co jej po tej kamerce
to wioska i wyjdzie na idiotkę tylko, nawet jak nakręci że psychol jej grzebie w koszu to co mu policja zrobi? nie zamkną go a jak ten człowiek jest psychicznie chory to lepiej uważać i się mu nie narażać, nie możesz tego kubła trzymać w innym miejscu żeby nie miał do niego tak łatwego dostępu? nie masz ogrodzenia że sobie tak swobodnie wlazł? ja też mam w okolicy jednego psychola puki co nie szkodliwy dla otoczenia ale i tak się go boje jak mijam na ulicy ;) bo gada coś do siebie itp

Gość ence pence .............
zastraszyc go. Niech maz sie tym zajmie lepiej. Zagrozic mu siekiera jakas, czy kamieniami porzucac.

Gość sunrise:DDD
kolejny przyklad zycia z wiesniakami-ze niby co? kto jest tym wiesniakiem? bo mam wrazenie ze chyba ty:O prostej sprawy nie potrafisz zalatwic ale innych od wiesniakow wyzywac juz tak...durna pizdo:O

Gość prosta sprawa -
przestaw kubeł co ci przeszkadzało ,ze grzebał w smieciach? co mógł ci stamtąd zabrac? zuzyta podpaske?

Gość prosta sprawa -
pozatym ten człowiek jest CHORY a nie jest WIESNIAKIEM - NIE JEST TEZ CHORYM WIESNIAKIEM - JEST CHORYM CZŁOWIEKIEM!!!!!!!!!

Gość marlena w czerni
zamykaj kubeł na kłódkę, też mi problem.

Gość kahdikwiew
No nawet jesli podpaske ?? CZY CHCIALABYS ZEBY JAKIS FACET NA WSI WIEDZIAL KIEDY MIESIACZKUJESZ I CI W TYM GRZEBAL?? Tam tez sa m.in pieluchy mojego dziecka ... Nie wiem wybacz czy to nie jest czasem jakis zboczeniec przy okazji.... Ciekawa jestem czy tez bys byla taka cwana gdyby ci ktos grzebal w twoich podpaskach :) Nie nie mam płotu jeszcze wybudowalismy cały dom od podstaw - ogrodzenie dopiero na wiosne. Wlasnie zamknelismy kubel :) Poza tym schowanie kubla za dom jak widac nic by nie dalo poniewaz ciuchy porozrzucane wlasnie byly z tylu domu :) Pilka dziecka rowniez przebita z tylu byla:) Na wiosce ludziom ten facet rowniez porysowal auta ze zlosci ze go pogonili a na odpowiedz: CO MI PRZESZKADZA ZE GRZEBIE W KUBLE A przeszkadza mi to wyobrazcie sobie ze z trawnika musze smieci zbierac chociazby pomijajac juz moje intymne kwestie :) I to ze lazi mi po moim ogrodzie w nocy :)

Gość los we własne rece
omg zebym to ja mial takie problemy.... meza nie masz. !!! kupujesz na allegro gumowa lole taka biała jak mialo MO, alb porzadny szlauch. zaogniasz sytuacje z typem i sie na niego czaisz w nocy. łapiesz huja i go pałujesz, najepiej przewrocic i po dupsku najebac zeby skura złaziła. typ w nocy wtargna na twoja posesje zakłucił mirr, a moze chciałcie okrasc. szkodliwosc czynu znikoma umorza .

Gość zamknijj sieeee
TO JEST CHORY CZŁOWIEK, BABO, OPANUJ SIE, A SKĄD WIESZ, ZE CIEBIE CHOROBA NIE DOPADNIE, lepiej porozmawiaj z nim, wytłumacz mu, a nie, ze paniusia z miasta przyszła mieszkać na wieś i chce pokazać kim to ona jest, DOBRZE CI. Pamiętaj, że w sejmie domagają się aby rodzić wszystkie dzieci, te nawet ciężko chore, nie będzie żadnej aborcji, także coraz więcej może być takich osób.

Gość los we własne rece
lol hory z siekiera za ludzmi gania. rozumiem ze grzebanie w smieciach to standard i trzeba przymknac oko ?

Gość los we własne rece
a nie da sie zamknac na klucz kubła ???

Wydaje mi się że problem nie tkwi w kuble (którego można nawet chować do garażu) tylko o strach o dziecko! Ja mimo wszystko zamontowała bym ta kamerke i wrwazie czego dowód jest. Mąż niech pare nocy się poświeci i jak do was przyjdzie to wtedy szybko dzwonic na policje zrobic zdięcia i dowody są. Ciekawe kto by chciał żeby ktos w nocy łaził Wam pod oknami??

Gość ej- przeciez pampers go nie
podekscytuje- ogarnijcie sie!!!

Gość kahdikwiew
Paniusiu ze wsi:) Już tłumaczyłam temu człowiekowi jak widać na daremno :) A zamknąć to możesz się ewentualnia sama :) Napisałam tu by uzyskać jakas prade ale w 80% zamiast zrozumienia strachu o wlasne dziecko i moj dom czy inne rzeczy nalezace do mnie rzeczy dostaje obelgi :) I to wlasnie w tych 80% od tych urazonych babeczek mieszkajacych na wsi :) Rowniez mieszkam na wsi od jakiegos czasu wiec i licze sie z roznymi orkesleniami ale kompleksow z tego powodu nie mam :) I NIE JEST TO NORMALNE ZE KTOS KOMUS GRZEBIE W SMIECIACH I BIEGA PO WSI MŚCIĆ SIE NA DZIECIAKACH:) A jak ktoś jest zakompleksiony bo od dawna na wsi mieszka to nie moja juz wina I TAK JEST TO STARY CHORY WIESNIAK:) BO PRZECIEZ NIE CHORY STARY MIASTOWY?:)