Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałosna po stokroć

ale jestem żałosna

Polecane posty

Gość żałosna po stokroć

wydzwaniam po pijaku do mojego ex i płacze przez telefon że go kocham i cierpie :o Facet ma mnie dosyć i nieraz wyłącza telefon ale ja i tak wydzwaniam :o Jestem żałosna :o

Gość żałosna po stokroć
haha! dawno to zrobiłam.. Znam jego numer na pamięć :o

Gość żałosna po stokroć
to co ja mam robić? narazie mam taki patent że zasilam telefon drobnymi kwotami, za 5 zł nie da sie nagadać dużo głupot :classic_cool: czy to że czasem on oddzwania i odpisuje sprawia że jestem mniej żałosna..?

poprostu nie pij tyle prosta recepta poco sie schlewasz tak ze sie nie kotrolujesz? picie alkocholu polega na tym ze trzeba wypic tyle zeby panowac nad tym co sie robi to jest najprostrza recepta

Gość żałosna po stokroć
schlewam sie bo mi smutno że sie rozstalismy :( Najgorsze jak dowiedziałam się że ma nową dziewczynę, ostatnio dzwonie ze stałym repertuarem wyzwisk pod jej adresem :o Ale wiecie co? Często przegadujemy pół nocy, jak tak wydzwaniam. Wiem że mnie kocha, ale krzywde mu zrobiłam :(

Gość Macho z pod 5
A jaką mu niby krzywde zrobiłaś?

Gość żałosna po stokroć
chciałabym żeby razem z alkoholem ulatniały się wszystkie uczucia do niego :o

Gość żałosna po stokroć
zachowałam sie lekkomyslnie narażając go na nieprzyjemności. Nie było między nami najlepiej ostatnio, a to był gwóźdź do trumny naszego związku :o

Gość Macho z pod 5
"zachowałam sie lekkomyslnie narażając go na nieprzyjemności." Haha dużo mi to mówi.:)

Gość żałosna po stokroć
nie chce o tym pisać, wstyd mi :( Ale załuje, bardzo. Tylko do niego to nie dociera..

Gość żałosna po stokroć
przespałam sie z murzynem :(

Gość Macho z pod 5
Spoko nie chcesz, nie mów. Ale ciężko coś powiedzieć jeśli nie wiadomo o co do końca chodzi.

Gość żałosna po stokroć
tylko co ma do tematu? Problem jest to moje wydzwanianie. On jest takzraniony tym co zrobiłam że nie chce wrócić, zresztą ma nową dziewczynę :o Strasznie to boli. Jak już musisz wiedzieć niechcący zaszkodziłam jego opinii i pare osób chciało go stłuc na kwasne jabłko :o

Gość Macho z pod 5
Nie musze, w sumie mnie to niewiele obchodzi. Co do wydzwaniania najlepiej nie pij i tyle w temacie. Rozumiem i wiem, że to boli tym bardziej że on kogoś ma. Skasuj numery, schowaj/wyrzuć wszystko co go przypomina, usuń zdjęcia.

Gość żałosna po stokroć
szczerze mówiąc nie chce dokładnie pisać bo ta historia jest na tyle oryginalna że ktoś mógłby mnie z nią skojarzyć :o wiem, dziś wszystko usunęłam, pochowałam. Tylko numer znam na pamięć a jest tyle rzeczy o których chciałabym z nim pogadać :o

Gość Macho z pod 5
No to może jakaś neutralna kawa albo coś w ten deseń a nie wydzwanianie po pijaku?

Gość żałosna po stokroć
prosiłam go o spotkanie, wcześniej chciał ale jakoś nie wyszło a teraz jak jest z ta panna :o

Gość to może po prostu daj
mu szansę na nowe życie, bez oddechu niezrównoważonej byłej na plecach? skoro go skrzywdziłaś, przyjmij na siebie konsekwencje tego czynu i pogódź się z utratą eks?

Gość zagubiona1986;p
Tez mialam podobną sytuację,teraz bym nawet na niego nie splunęła ;)