Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek grzmotek bezpański

Czy moja Piekna ma dzis humorek....

Polecane posty

na milosc z kotkiem?:) bo kotek na love z Piekna barrrrrdzooooo :)❤️

i na winkooo tez :D

Gość Piękna z kwiatuszkiem
bien sur a kot ma odwage i kondyncje na wejcie na 8 piero;2? vas-y Własnie skonczyłam swojego kwiatka ze wstążeczki.

do 20 masz czas aby mnie odwiedzicdzis wez wino, kwiatki dla mojej mamy (lubi frezje albo gerbery małe kwiatki), cos slodkiego moze byc ptasie melczko kokos wedel. z pustymi rekami sie nie przychodzi w gosci to taki zwyczaj polski. No i mam porwnanie jak moi poprzedni ex prychodzili do mnie i do mamy mojej. I sobie porozmawiamy o mail, o wydarzeniach, o margarynie kamie, o stalkingu, o lornetce itp Jak na wiaze hollywood to to powino wygladac zupelnie inaczej. Jednak towarzystwo ci nie sluzy. Tylko ten kumpel co ma zone jest ok. Ponadto jakbym mieszkała u babci tez bys za azagroda siedział z rodizna? to nie w porzadku a rodzina mi stalking i lortneta? I kama cie podjudza bo wy tu mieszkanie? nie, wy mieszkacie de fr i usa tu jest Polska. Tu mieszkam ja. Aty jak chcesz i jestes facetem powaznym i normalnym to jestes tu sam 1 dom albo jak odpowiada ci zycie z rodzina to wyjazd do usa w trybie natychmiastowym.

zwalic sie komus na głowe, i jeszcze fochy stroic i zageszczac zła atmosfere jak to w przypadku margaryny kamy:D Kama placi za swoje za mieszkanie jak rozumiem? Ty jej nie oplacasz pobytu tutaj? z vanessa jak mieszkaliscie to 2 m tez cała rodizna łącznie z kama siedziała? nie to prosze sie zachowywac. Mnie gowniarze i faceci niedorosli do roli ojca i meza nie interesuja.

a ty jakie masz pasje? b ja tak patrze na twoje zycie to piwo impry w złym towarzystwie jazda autem ciagle.. nie wiem./takie to puste sie wydaje.. A gdzie fotografia to pasja czy tak dla mediow to powieziałes? Inaczej to wyobrazałam sobie. Ze umiesz spedzac czas owocnie, umiesz oszczedzac, cenisz pasje, czas, pieniadz. itp Jeden uwielbiał konie wiec jedził na wystawy sam sie nimi zajmował itp robił im fotki. w czasie wolnym od pracy..drugi kochał gitare wiec grał cos komponował itp udzielał sie przy kosciele. Cos robił. atak pracował uczył sie.. u ciebie jakby nie ma rozgraniczenia na prace i czas wolny.. hm nie wiem czy tak chce. Miałes sie kocie zmienic:) zmiany sa ale zawsze sie trzeba doskonalic aco robiłes jak po pracy jechałes do kate moscc albo vanessy albo winowny? tez piwo impra jazda auetm? chyba nie.. wiec prosze badz taki jak dawniej.

Mowiłes ze dotryzmujesz słowa mama ciebe nauczyła obiecałes wwekend wiec czekam pa👄❤️ ta rozmowa i tak jest nieunikniona ale od ciebie winna wyjsc bo jednak sporo nabroiłes jak na faceta z doswiadczeniem:)