Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość różka

co to może być?

Polecane posty

Gość różka

Od lutego pojawiaja mi się w cyklu przeważnie koło połowy cyklu takie dziwne plamienia - brudzenia, nieraz pojawia sie delikatnie krew, w tym cyklu w 14dc i 22dc wystąpiło jednorazowe krwawienie, tak jakby mi coś pękło zapełniona wkładka i koniec, przez dzień jeszcze delikatnie brudziłam, do tego czuje ból brzucha, krzyża. Jestem pod kontrolą ginekologa bo miałam dysplazje CIN1 ale na chwilę obecna cofneła sie sama. Niestety z zajściem w ciąże też są bardzo długo problemy, tzn. staraliśmy się 5 lat i dzięki inseminacji mamy córkę, 1,5 roku temu okazało sie że jestem w ciąży ale niestety było puste jajo płodowe. Mam bardzo obfite miesiączki ze skrzepami. w ostatnim półroczu miałam robione 2 razy kolposkopie i chyba 3 usg przez pochwowe, hormony wszystkie zbadane, brak, jakich kolwiek odchyleń we wszystkich wymienionych badaniach. Sama już nie wiem skąd te problemy, najbardziej martwia mnie te plamienia w cyklu. Na 25 października mam zaplanowańa minihisteroskopię, czy w tym badaniu widać ewntualni endometriozę? Nie mam już pomysłu co mi jest, boję sie czy to nie jakiś nowotwór?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować