Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makrella

JESTEM DZIEWICĄ I...

Polecane posty

Gość makrella

w takiej sytuacji wejść w tzn. niezobowiązujący seks ? Nie chodzi o to, że pilnie chce pozbyć się błony, bo tak strasznie mi uwiera czy wstydzę się tego. Nie o to chodzi... nie uważam, aby to był balast tym bardziej w moim wieku :) Po prostu najzwyczajniej w świecie chce mi się seksu. Bez żadnych tłumaczeń :P Hormony szaleją i tyle, a chłopaka oczywiście teraz nie mam :) Inaczej nie rozważałabym opcji takiego układu :) Poczytam Wasze opinie na ten temat, ale oczywiście te kulturalne :) A z tymi mniej nie mam chęci dyskutować :)

Bedziesz miec klopoty w stworzeniu normalnego zwiazku z mezczyzna jesli zaczniesz tak traktowac seks. Nie kupuj bredni z kolorowych czasopism i filmow, szanuj sie.

Gość sathirra
jak nie chcesz umrzec z błona -to skorzystaj z okazji do rozbłonienia

Gość makrella
fiku mikuuu To jest Twoja opinia na ten temat czy pytanie ? Nie obchodzi mnie reszta, każdy decyduje o sobie. Ja tu opisuję swój przypadek.

Gość dn jbs bkn
kwiatuszek dla ciebie

Gość sathirra
reliigjne brednie to dno- a kult błoniastości to debilizm -kazdy kapłan to gówno i skurwiel

Gość lkljhnk.
smierdzisz ryba dlatego jestes dziewica

Gość makrella
mam 16 lat i chce stracić dziewictwo z kolega z bloku ofermą

to była moja opinia, niormalnej młodej dziewycznie bez złych doświadczeń takie mysli w ogóle do głowy nei przychodzą, nie wiem co nam za pokolenei teraz rośnie :O

Gość makrella
tymon84 Dziękuje za opinię i szanuje Twoje zdanie na ten temat, ale akurat mój przypadek jest taki, że... uwierz mi jeszcze niedawno miałam naprawdę zupełnie inne spojrzenie na ten temat. Chciałam swój pierwszy raz z ukochaną osobą, romantycznie i można sobie dopisać jeszcze inne przymiotniki. Tylko mój ówczesny chłopak przyczynił się do tego, że zmieniłam nastawienie do tych spraw. Dlatego rozważam w ogóle takie coś jak ten układ. Choć wcześniej pewnie by mi to przez głowę nawet nie przeszło :)

Gość sathirra
odrzuc moherowy beret i uznaj kaplanow za gówno i skurwieli

Nie rob tego bedziesz sie zle potem czuc i zyc w negacji i udawac ze nic sie niestalo, nie bedziesz mogla stworzyc normalnej relacji bo ciagle bedziesz porownywac. Ufaj mi bo w odroznieniu od innych kobiet ktore chca Cie zniszczyc, ja chce Cie bronic.

Gość makrella
fiku mikuuu No ok rozumiem. Mnie nikt nie próbował zgwałcić czy cokolwiek innego, ale mam swoje powody aby mieć takie nastawienie do tego typu spraw.

Gość makrella
I przestańcie pisać o moherach itp., bo to staje się nudne.

Gość sathirra
kaplani to gówno -szkoła to klerykalne dno

idź pobiegaj lub na basen:) znajdź sobie jakieś hobby nie sądzę żebyś poczuła się lepiej jak się zbrukasz :O

to może popracuj nad tymi powodami, problemy trzeba rozwiązywać a nie rezygnować z normalnego szczesliwego związku na rzecz czegoś co cię nie uszczęsliwi tylko dlatego, że masz problem ze sobą

Jak ci tak bardzo zależy to czy nie masz kolegów? Z chęcią to z tobą zrobią a być może i jakiś upominek zafundują. A to że będziesz miała opinię łatwej i znajomi nie będą cię szanowań, pal ich licho przynajmniej zaspokoisz swoje jakże palące potrzeby. Pamiętaj to one są najważniejsze, nie nie zważając na na nic powinniśmy dążyć do ich zaspokajania. Aha, bycie nie dziewicą to zdjęcie wielkiego ciężaru z pleców i wstęp do dorosłości.

Gość makrella
tymon84 Dlaczego nie będę mogła stworzyć normalnej relacji ? Gdybym bała się, że taki układ może być dla mnie jakimś traumatycznym przeżyciem to logiczne że bym w to nie poszła. Nie chodzi tu o żadne porównywanie. Tylko najzwyczajniej w świecie pożądanie bierze górę w pewnym momencie. A o związku nie chce na razie nawet myśleć.

Sluchaj sie starszych i uznaj autorytet mezczyzny. Nie sluchaj kobiet. One sa zazdrosne i chca Cie sprowadzic do swojego poziomu obciagary.

Gość makrella
Mellygion Tu koledzy nie mają nic do rzeczy. Gdybym w ogóle nie ufała osobie z którą planuje w to wejść to bym nawet nie zakładała tego tematu. To wszystko byłoby opierane tylko i wyłącznie na dyskrecji. Tylko my się spotykamy i o tym wiemy. A kolegom których mam nie ufam na tyle, aby nawet o tym rozmawiać. Poza tym nie zamierzam ogłosić całemu miastu, że akurat jestem w stałym układzie z facetem. To moja i Jego sprawa. Więc dlaczego ktoś miałby oceniać mnie i rzucać różne niepochlebne opinie na mój temat. Tutaj akurat jest pełna dyskrecja.

Gość limii
a ja jestem półdziewicą :p