Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makrella

JESTEM DZIEWICĄ I...

Polecane posty

Gość makrella
tymon84 Z całym szacunkiem. Szanuje twoje poglądy, bo każdy ma prawo je mieć. Więc ja też je przedstawie... Teraz piszesz jak zaangażowany w kółko różańcowe katolik.

Gość NMN0k
Ja np jestem po długoletnim zwiazku. I zajebiście w tej chwili sobie cenie swoją wolność! taka ulga, nie mam nikogo i nie chce związku, trochę no seksu tylko brakuje :/ Ja mógł z kobierto nie wiem miło spędzić czas wypad na piw do kina, seks, dlaczego nie, ale żadnego pomieszkiwana czy słodkiego pierdzenia Jeśli ty kogoś poznałaś i w sumie z tego co piszesz koleś moim zdaniem łapie się w ramy kogoś kto ma poukładane w głowie to dlaczego nie miała byś stworzyć takiej relacji?

Gość veredddikaa
moherowcy sa tutaj -sredniowiczni

Gość pasi_konik
fiku mikuuu nie rozumiem ,dlaczego i jakie ona ma miec problemy ? albo jeszcze lepiej -nie bedzie mogla stworzyc normalnej relacji ? autorka pisze ze gdyby sie bala ,ze taki uklad bylby zly , to by nie poszla ,a dalej nie chodzi tu o porownanie ,-z wami- tylko o zwyczajne p o z a d a n i e ,a o zwiazku nie mysli , to WY drogie radzace nie mozecie zalapac , ze dziewczyna was poprostu kasuje buhaa haa haa, pomimo mlodego wieku, dobrze wie co robi, przemyslala juz ten temat, a wy wciskacie jej farmazony na sile, to wy potrzebujecie porady ,a nie ona ,buuhaaa haaa, dziewczynki po traumatycznych przejsciach ,kazdy mowi o sobie... milej nocki zycze.

Gość NMN0k
Ale dlaczego uważasz, że ona ma jakieś problemy ? To ze chce seksu, a nie che jakiejś głębokiej relacji to są problemy ? Problemy to ma dziewczyna która co tydzień daje innemu w dyskotece. Ja tu nie widzę problemów

Gość veredddikaa
dawniiej to klery nakazywały samobiczowanie , noszenie wlosiennicy , dlugie posty, spanie na ziemi -rozumioem ze twym idolem jest szymon słupnik? to nie byla cywilizacja hedonizmu tylko masochizmu

:O autorka widać jest jeszcze dzieckiem bez wyobraźni enjoy ciąża i Twoje zaangażowanie podczas gdy on będzie miał zakodowane że jesteś tylko panienką na jedną, 2 noce nie spojrzysz sobie w twarz zastanów się nad tym.

Niescluchaj tych idiotek bo one juz dawno stracily kobiecosc. Zainteresuj sie kobieca seksualnoscia, jest zupelnie inna niz męska.

"Tylko mój ówczesny chłopak przyczynił się do tego, że zmieniłam nastawienie do tych spraw. Dlatego rozważam w ogóle takie coś jak ten układ." "A o związku nie chce na razie nawet myśleć." Autorka ma uraz do facetów, lekarstwem nie jest pchanie się w ramiona faceta jako ofiara (bo bedize ofiarą, jako ta naiwna niewinna dziewuszka) i zapewne się zaangazuje (mimo ż teraz twierdzi że nie)

Gość NMN0k
Jeśli ona poznała kogoś kogo lubi i ja pociąga , to dlaczego ma nie wchodzić w taką relacje ?

Gość makrella
NMN0k Właśnie o to mi chodzi. Ja nie chce żadnego angażowania się i on również :) No ale tutaj się okazuje, że jestem jakaś nienormalna bo chce mi się seksu. I wychodzę teraz na jakąś puszczalską kosmitkę...

Pamietaj autorko, zamek ktory otwiera wiele kluczy ma mala wartosc. A ten do ktorego pasuje jeden klucz jest bezcenny! Takie kobiety kochamy.

Gość reksioo987
wciskacie jej farmazony a ona wydaje mi sie madrzejsza od was a wy na sile jej wciskacie jakies glupoty..

Gość NMN0k
fiku tak moze po tym związku straciła zaufanie do facetów. Moze zosatała porzucona zdradzona i ma faktycznie uraz do związku, nie wierzy w prawdziwą miłość relacje, zakochanie a to takie straszne? Ale chce jej się pieprzyć to w czym widzisz problem ?

veredddikaa - psychiatra na urlopie? tymon - gdyby miesiączka była stanem chorobowym tzn. że z kobietą musiałoby być coś nie tak przez większość jej życia :D

Gość veredddikaa
tymon -a co wedlug ciebie i kleru kobieta nie ma prawa miec popędu seksualnego --ttylko sie bzykac musi wyłacznie dla prokreacji/a kobiety bezdizetne z wyboru - zyjace i bzykjaace sie w zwiazkach to co/ kler ci zrobil wode z mozgu -ale zawsze byl wrogiem nauki

Gość NMN0k
A ja np pomiędzy seksem bez zobowiązań a ilością partnnerów związku nie widzę Miałbym nieporónywalnie większy szacunek do kobiety któa miała za sobą np 3 takie relacje FF niż 50 niby związków, bo kochliwa

Gość veredddikaa
ja tylko cytuje co przeczytalam i ogladalam -religie glosza brednie niezgodne z nauka

Gość makrella
fiku mikuuu Chcesz wiedzieć dlaczego już tak bardzo nie zależy mi na chowaniu cnoty temu ukochanemu, posiadać twarde zasady, wierzyć w tą całą cnotliwą otoczkę ? Tak jak wspomniałam przez chłopaka. Chciał ruchania, ale dowiedział się o moim dziewictwie i jakoś mu się odwidziało. No, bo z dziewicą seks raczej nie jest przyjemny pewnie. Dlatego zmieniłam moje myślenie o 180 stopni. Kiedyś myślałam inaczej i nie warto.

Tylko potem nieprzychodz z zalem i nie miej pretensji to calego swiata, tylko do samej siebie. Koles sie spusci, znudzisz mu sie i Cie odtraci.