Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filoeeta

forumowy stalker

Polecane posty

Gość filoeeta

Na pewnym forum bardzo zżyłam się z ludźmi, wiemy o sobie masę rzeczy, planujemy niedługo spotkanie. Jest to takie forum podobne do tego, że niestety mogą pisać niezarejestrowane osoby. I znalazł się jeden stalker, który mnie prześladuje, wtrąca się do każdego tematu, czytał o mnie dużo, wszystko mi wytyka, naśmiewa się ze mnie. Nie mam już siły. Oczywiście ignoruję go od dawna, ale czytam to wszystko i to naprawdę boli - raz nawet ryczałam po tym jak skomentował pewne wydarzenie z mojego życia. Jego posty są usuwane z reguły, ale co z tego, skoro potem i tak pisze. Straciłam ochotę wchodzić na to forum, strasznie mi smutno, bo tym samym muszę ograniczyć kontakty z tymi znajomymi. Dodam że to na pewno nikt kto zna mnie na żywo, bo nikt na żywo nie wie, że jestem na tym forum. Po prostu jakiś idiota mnie sobie upatrzył (dokucza też czasami innym, ale rzadko, a na mnie się prawdziwie uwziął). Dlaczego ludzie są tacy podli?

Gość filoeeta
gejowo, ty rudy kutasie. znasz?

Gość filoeeta
po co mam podawać? I tak z tym nic nie można zrobić. Admin mówi, że ten ktoś ma zmienne IP. Smutno mi. Ludzie są podli.

Gość filoeeta
Tym wydarzeniem, które brzydko skomentował był fakt, że chwaliłam się jak sikałam przez balkon i nasikałam na sąsiadkę aż jej włosy wypadły

Gość filoeeta
to forum dla wielbicieli seksu analnego i swapu