Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam już dość serdecznie

Ile kasy potrzeba na wyprowadzkę do Lodnynu

Polecane posty

Gość na początku będę łapała co mi
a co to ten oyster card?

Gość remontowiec
A dlaczego nie , możemy jechać :P GG 44 699 03

Gość NowawUK
Zobacz sobie strony http://mojmanchester.co.uk/ http://www.mojawyspa.co.uk/ogloszenia/19/167532/Ciekawa-praca-dodatkowa http://www.poloniusz.pl/praca-salford/ Też nie wiem dlaczego rzucasz się na Londyn,na początku bez sporej gotówki może być ciężko.Jak znajdziesz szybko pracę będzie dobrze,tylko pomyśl co będzie jak jej nie znajdziesz? Ja mieszkam w Manchesterze i jestem zadowolona. Pozdrawiam Megan :)

Gość jdjddjjj
Ty dziennikarka,pobyt w londynie szybko zweryfikuje twoj angielski to raz,a dwa,ze nie licz na prace w zawodzie- zenada :D . Nie ty jedna po studiach bedziesz kible sprzatac. Bylas w ogole kiedykolwiek w londynie? Czy znasz go z tv? Bo londyn a londyn,gdzie zapewne wyladujesz to dwa odrebne miasta.

Gość jdjddjjj
Wszystkie twoje tu pytania swiadcza o tym,ze albo jestes leniem,ktory sam nie potrafi spraedzic nic w necie ( znajac do tego ang) albo nieudacznikiem.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ktos napisał ze na "wycieczke" do londynu w ciemno 250ł starczy hahahahaa chyba 2500ł :D

Gość jdjddjjj
Straszne jak ludzie sa pusci :O

Gość 6789876567
powiem tak, ja sie wprowadzilam do londynu 2 miesiace temu. mialam 1100 funtow, nic zalatwionego, zadnych znajomuych, pojechalam do hostelu (wynajelam na 4 noce), po3 znalazlam pokoj, po 2,5 tyg prace. ale jesli nie pragniesz bycia party animal to po co sie pchac do londynu, mozesz do manchesteru etc. minimalna wszedzie ta sama a koszy zycia o polowe tansze niz w stolicy. transport w londynie jest bardzo drogi. oyster card to odpowiednik sieciowki/biletu tygodniowego (lub miesiecznego lub 'top up as you go' co oznacza ze po prostu ladujesz w karte iles pieniedzy i za to mozesz wyjezdzic). ja mieszkam w strefie 2 wiec na strefy 1-2 bilet na komunikacje kosztuje mnie 30 funtow TYGODNIOWO.

Gość jdjddjjj
Ona chce wziac ok 800 , nie ma tam nikogo ani nic. No coz..good luck. Ludzie nie wiedza co robia czasem. Jak mozna mowic,ze chce mieszkac tam na stale,skoro nawet na oczy nie widziala miasta???

Gość jdjddjjj
Moze od razu zostaw sobie na bilet powrotny.

Gość hsufnalfhebcjcl
No i co? Ile kasy bierzesz?:D