Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruuuubas.

GRUBE OBLEŚNE NOGI

Polecane posty

Gość gruuuubas.

Witam was wszystkie, nie piszę tu żeby się użalać nad sobą, tylko aby w końcu "dostać" jakąś dobrą radę. Mianowicie mój problem tkwi w tym,że górne partie ciała (ramiona, brzuch, biust) mam bardzo drobne, chudy brzuszek, zero 'zwisającego' tłuszczu na ramionach i niestety prawie absolutny brak biustu, natomiast od pasa w dół zaczyna się tragedia : OGROMNA wręcz pupa, bardzo bardzo szerokie biodra, uda tak grube i "rozlewające się" że jedno ociera o drugie podczas chodzenia i jeszcze ogromne łydki, które nie mają wcięcia i są jak dwa SŁUPY! wygląda to bardzie nieproporcjonalnie i okropnie. Diety w ogóle nie pomagają, chudnie brzuch aż widać żebra, a dołu nic nie rusza. Ćwiczenia tylko jeszcze bardziej rozwijają mieśnie i mam jeszcze bardziej grube te nogi. Co z tym zrobić?! czy w ogóle cokolwiek da się zrobić? może jakaś operacja plastyczna? Jak myślicie?

Gość mnie na wyszczuplenie ud
pomogło spacerowanie plus dieta dużo spacerów, kilka godzin dziennie więc może Nordic Walking ?

Gość pochwa pochwa
nikt nie jest idealny 🖐️

Gość Normalny_typ
Witam, nie martw się, ja np lubię grubsze nogi i dużą pupę u kobiet. Przeczytałem twój opis i wiem że takie mi się podobają. Wrzuć fotkę jak coś to pozbędziesz się kompleksów ;) pozdrawiam