Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasfeer

TOKSYCZNY ZWIĄZEK? ON GROZI ZE SIE ZABIJE, JEŚLI ODEJDE...

Polecane posty

Gość sasfeer

Mam kategoryczny zakaz : -pisania sms / fb / gadu z innymi chłopakami nawet jeśli to koledzy z klasy (on z innymi pisze , pokazuje mi rozmowy , wysyła archiwum , czyta na głos , nie zabraniam mu , tylko np mówię żeby zgasił gadu lub fb bo się denerwuje) -wychodzenia z domu nawet pod klatkę bez jego wiedzy i zgody ponadto ogranicza mi czas wyjścia , a już nie daj bóg wyjściem gdzieś na miasto sama czy z przyjaciółką -nakazał mi zerwanie przyjaźni z koleżanka z klasy -nie mogę palić , pić , malować się , farbować czy ścinać własów -nie mam prawa w razie nagłego wypadku napisać do któregoś z jego kolegów czy wiedzą co się z nim dzieje -muszę się grubo tłumaczyć gdy zadzwonie do przyjaciółki o czym rozmawiałam itd -musiałam na fb pousuwać moje informacje dodatkowe jak cytaty czy kolumna o mnie -zabrania mi rozmów o nim z moja siostra -każde moje wyjście musi być potwierdzone smsem gdy wyjde , gdy dotre na miejsce gdy wracam i gdy będę już w domu -nie ma mowy o publikowaniu zdjęć czy postów na fb bo zaraz się czepia -gdy on idzie spać to ja też muszę ogółem mam zakaz na wszystko , jeśli cokolwiek źle zrobię to kończy się kłótnia , on strzela focha , nie chce ze mną rozmawiać , wyłącza telefon lub blokuje mnie na gadu , kocham go chce z nim być dlatego proszę o jakąś radę . PS jest po jednej próbie samobójczej przez byłą dziewczyne, ledwo go odratowano, trzy lata temu.

odejdź bo to jest szantaż i ograniczanie twojej wolności a jak się zabije to będzie o jednego idiotę mniej na świecie.

Gość annia.....................
Lewy masz rację.

Gość No niiiie moigee
toksyczny zwiazek? niee, to wiezienie. Nie szanuje cie- zostaw go i nie sluchaj tych bredni ze sie zabije.

Gość kokojoi
on jest nawiedzony w co ty się wpakowałaś ,zerwij z nim dziewczyno:/

Gość bellelle
odejdź i nie oglądaj się za siebie. Mój ex najpierw przepraszał->prosił->błagał->groził->nienawidził,wyzywał i chciał zniszczyć moje życie. Zafundował sobie dwie nieudane próby samobójcze ale w końcu dał spokój. Nie daj się szantażyście!

zerwij z nim bo to nie ma sensu.. szkoda aby ciebie, a on jest jakis chory i mysli ze jestes jego wlasnoscia.. i pewnie sie nie zabije bo tacy co duzo gadaja to tego nie zrobia

Gość kochasz psychopatę - więc
chyba ty tez masz problem ze swoja psychiką. Obudź sie, jesli nie jest jeszce z pózno.

Gość czarna rzodkiew jest lepsza
babiczkaaaaa powiedz mu, że albo idzie do psychiatry albo go zostawisz jak nie pójdzie zostaw jak pójdzie też zostaw ale po kilku sesjach z psychiatrą i lekach jest prawdopodobne, że się zabije jak go teraz zostawisz ale jak Ty go nie zostawisz, to on Ciebie może zabić kiedyś za to, że sąsiad powiedział Ci dzień dobry Zgadzam się z tą opinią w 100%.

Gość zajrzalam na kafe a tu
znowu nuda, niejaka Rosa na betonie vel Drzoana pisze nudne prowokacje, reszta pluje jadem na programistów i cały świat. Nieliczni podziwiają penisy i lily. Kafe zieje nienawiścią i ciężką glupota