Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Higieniczna Schiza

nie dopuszczam do spontanicznego seksu

Polecane posty

Gość niebiesko zielony stworze
ty nie wiesz jak utrzymac wlasciwa higiene pochwy jesli uwazasz ze moze byc nadmiar?:D:D:D

Gość do kobit
nie myjta sie bo dostaniecie grzyba🖐️

10:24 [zgłoś do usunięcia]kobietka w zwiazku bez wzgledu na to czy jestesmy w zwiazku czy nie czlowiek powienien pozostac zawsze soba! a nie byc cicha myszka lizaca brudnego, spoconego fiuta tylko dlatego, bo w przeciwnym razie -mnie nie zostawi albo zdradzi to jest chore My nie mówimy o brudnym i spokojnym fiucie tylko o spotanicznym seksie. Przykro mi ze miałam doczynie nia z brudasami. Dla mnie jak facet 2 godziny wcześniej wziął prysznic to nie jest brudny i spocony

Gość fjopeefjaojefpojef
Wydaje mi sie, ze partner/partnerka o wiele bardziej smierdzi w historyjkach i wypowiedziach na forum, niz w normalnym zyciu pary, ktora jest ze soba i ma udany seks, takze spontaniczny, nie zawsze tylko po ceremonialnej kapieli i dokladnym odkazeniu genitaliow. Na marginesie : domestos jest za slaby, aby zapewnic pelna higiene.

Gość Eeeeee tam...
Tylko kąpiel w nadmanganianie potasu.

Gość kobietka w zwiazku
"...Przykro mi ze miałam doczynie nia z brudasami." mi tez jest ciebie zal:(

i zadnym NaMnO4 tylko nadtlenek wodoru jesli juz, amatorzy😴

O! Polka - i to jest bardzó dobre spostrzeżenie - czy czlowwiek po 2h jest brudny? Zawsze? Współczuję tym, którzy uważają, ze tak. Bo jaak w takim razie wygląda seks u takich osób? Wiele, wieeele razy zdarzyło mi się kochać przez wiele godzin - czy robię to z zegarkiem w dłoni i po 3h przerywam i mowie "sorry baby, idziesz się umyć, bo minęło 3h od twojego ostatniego prysznica? A przecież podczas seksu jest na naas wszystko - pot, służ, sperma z poprzedniegO numerku, dniez mimo to nie czułam żeby ktorekolwiek z nas smierdzialo :D nie mam również żadnego problemu żeby zlizac pot, który właśnie scieka po jego piersi czy udzie. Jest roznica w brudzie, który przyynosi facet z budowy a w tym, który powstaje kiedy siedzi się właśnie przy miłej kolacji. Nie działam według schematów tylko dostosowuje się do sytuacji ;)

zielona jesli masz az taaaaak dlugie tam wlosy to faktycznie tylko ryzowa;)

Gość Eeeeee tam...
I dużo C2H5OH stosowanego wewnętrznie.

Matko! Ale mi się zachciało "wąchnąć" takie pachnące seksem męskie łono. 😭 A łono dopiero wyszło i długo nie wróci. 😭

Gość Eeeeee tam...
I krwiożercze wirusy...

Gość ale przeciez
czym innym jest pot powstaly podczas seksu a czym innym resztki moczu wymieszne z potem powstale podczas kilkugodzinnej normalnej egzystencji:(

Gość do niebiesko zielona
zastanawiam sie czy po tym kleczeniu przy lodzie dajesz rade sama sie pozniej podniesc?czy maz ci pomaga?

Gość Eeeeee tam...
Resztki moczu wymieszane z potem powstałe podczas kilkugodzinnej normalnej egzystencji. To Staff czy Białoszewski?

"zastanawiam sie czy po tym kleczeniu przy lodzie dajesz rade sama sie pozniej podniesc?czy maz ci pomaga?" A czy ona jest jakaś niepełnosprawna? :o W czym problem? :o