Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beluczii monikaa

Czy udało wam się wyjść z nieszczęsliwego zauroczenia facetem?

Polecane posty

Gość pseudonimpseudo
olej, tego kwiatu to pół światu :)

Gość MarMARk9
Ale czemu szukasz, jak cgcesz zapomnieć?To się wyklucza chyba? Szukaj po zdjęciach.Po wszystkich danych,które znasz.Piszesz, że znasz okolice w których mieszka,to miejscowości nie znasz konkretnej.Ale moze cos wspominał co w jego mieście jest.

Gość jestem beznadziejna :/
Moje trwa już jakiś szósty rok :( więc to chyba nie tylko zauroczenie..

Gość jdxnkvbk
Dwa lata, dwa pierniczone lata.... przed chwilą znów gapilam się na jego zdjęcia. Żałosna jestem, głupia i wstydzę się siebie.

Gość blu29
nie wiem czemu szukasz, chyba ze masz nadzieje na jakies spotkanie z nim albo cos. rok temu poznalam w pociagu pewnego pana fajnie nam sie gadalo i wogole bylam nim zafascynowana bo wczesniej juz kilka razy jechalismy to trasa, mi od pierwszego spojrzenia sie podobal, i jakos chcialam go poznac, troche sie wstydzilam bo byl troche starszy sadzac po wygladzie, i po paru tygodniach jakos sie udalo siedzac sama z nim w przedziale odwazylam sie i zagadnelam o ksiazke ktora czytal, zapytalam czy ciekawa i tak zaczela sie nasza rozmowa, gdy wysiadal zaproponowalam spotkanie "klujac zelazo puki gorace" a on sie usmiechnal i podal mi adres kosciola w ktorym odprawia msze. sama nie wiem czy dobrze zrobilam dowiadujac sie ze jest ksiedzem czy lepiej by bylo marzyc o nim, bo nadal nie moge przestac o nim myslec. ale mam nadzieje ze to minie.

Gość beluczii monikaa
sama nie wiem,c zemu go szukam... moze własnie chciałabym się dowiedziec czegos więcej onim, czy ma kogoś na przykłąd. zobaczyć jego zdjecia :( na tym chyba własnie polega fatalne zauroczenie - niby wiadomo, ze trzeba zapomniec, ale maniakalnie szuka się kontaktu... chce i iwem, ze musze z tym walczyć, ale z drugiej strony o nim myślę i wtedy próbuje szukac itp. człowiek jest głupi niestety i niec siena to nie proadzi :(