Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdgsdgsd5

Rozmiar penisa

Polecane posty

Gość sdgsdgsd5

Wiem, że pewnie było już milion takich tematów, ale też się zapytam, licząc się z podszywami i obraźliwymi komentarzami, znając tą stronę. Pytanie do Pań: co sądzicie o penisie 15-16cm dł. i ok 12,6cm obwodu?

Gość teoretyzujący praktykant
o penisie się nie sądzi penisa się używa :classic_cool:

Gość sdgsdgsd5
ale fajnie jednak byłoby znać opinię pięknej płci, bo się tyle naczytałem, że teraz to już sam nie wiem :P Także, piękne Panie, co sądzicie??

I tak chcesz kurwa usłyszeć, że to dużo. Przynajmniej od jednej. Ogólnie rzecz biorąc, dużo to to z pewnością nie jest. Niektórym starczy, innym nie. Fiuta nie wybierasz, więc po kie licho drążyć temat? Lepiej popracuj nad osobowością, bo nie wiem, jaka panna zainteresowałaby się typem, który prosi o ocenę rozmiaru swojej pały na niszowym forum (niezależnie od tego, jaki by ten jego chuj nie był). 🖐️

Masz normalnego penisa, no chyba że kobieta np ma na tyle specyficzną budowę ciała że potrzebuje mężczyzny który ma penisa 23 cm. Ale i w drugą stronę zdarzają się odstępstwa, i są panie które obawiają się penisów większych niż 18 cm. Więc nawet jeśli nie masz czym się pochwalić na czacie erotycznym, to na pewno nie masz też czego się wstydzić.

Gość to wiecej niz srednia krajowa
ktora wynosi 12,5 - 14 cm. Masz wiecej, znaczy masz juz nie marudzic. A jak jakas napisze ze to malo to niech sie jebnie w swoj glupi rozum :classic_cool:

Gość co ja robie o 7 rano
16 jak najbardziej okej