Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Starość nie radość!!!

Dzisiaj usłyszałam że jestem gruba i staro wyglądam. Wiem,że to było szczere

Polecane posty

Gość jakby kochana nie to
co przeszlam to bym jak 25tka wyglądala chyba:P geny moze...moja mam swietnie sie trzyma.ale problemów i to takich totalnych to mam od groma,wiec musze przyznac ze one potrafią wylezc na twarz,ale nie trzeba sie dawac' ostatnio przeszlam bardzo smutne chwile,troszke klapnęlam,ale musze się otrzepac,,,okrzepnąc i wziąc za siebie,szkoda zycie na smutanie,nawet jak sie jest w czarnej dooopie to mozna znalezc rozwiąznie, 40 to piękny wiek,dobrze mi z sobą,z swoją dojrzałoscią

nie dałabym rady na głodówce, choć to byłby dobry sposób na zrzucenie tych moich nadmiernych 10 kg.

Gość --------------------x---------
Max trujesz jak zawsze a poza tym znam sie na rodzajach diet i nie potrzebuje do tego ciebie skarbnico wiedzy :p

Gość tak mój znajomy stosowal
głodówki,energię czerpał z księzyca a teraz ma białeczkę po tych eksperymentach

Max twoje poczucie humoru jest specyficzne ale mnie nie namowisz... choc wcale nie kwestionuje twoich racji... nie mam ochoty rozumiesz ?

starosc...dalabys, gdybys doszla do wniosku, ze to jest to co wlasnie w tej chwili powinnas zrobic ale nie dlatego ze Max sobie tego zyczy:p

Gość a czy wszystkie musza byc
chude?mam cycki,i resztę i nie strasze to musze byc patyczakiem?

Gość Max a jestes chętny na pulpeta
w sosie własnym?yhy:O Ale mnie mało który facet rusza czy tam wzrusza własciwie dawno juz nic

Max my tu rozprawiamy o problemach egzystencjonalnych kobiet w odniesieniu do uplywajacych lat a ty jak zawsze spiewasz swoja piosenke:p, idz na diety i tam odchudzaj mlode panienki

no dobra od jutra zacznę zdrową dietę (nie głodówkę), mięso gotowane, zero słodyczy, kasza itd... Ale czy wytrwam? Tak sobie pomyślałam, że zrobię to dla siebie. Mam cel najpierw 5 kilo w miesiąc. Uda się? Może z Waszą pomocą?:) Twarzy nie zmienię, ale wbicie się w jeansy rurki z 2010 roku sprawi mi ogromną przyjemność. Zobaczymy:) A teraz zmykam spać, bo jutro 6 rano up! :) Dzięki za mile spędzony z Wami czas. :)🖐️

a po co mam ci pisac ile waze i ile mam lat? waze tyle ile chce a lat na pewno mam wiecej niz ty a to co piszesz czytalam juz miliony razy

Gość Max a jestes chętny na pulpeta
nie popisuj się swoim angielskim MAX i ciołku:p kobiety się o wiek nie pyta 😠 ale jesli juz to jestesmy w podobnym wieku

Gość dieta najlepsza,czesto i mało
jemy co 2-3h i tak max 300kcal i te 5kg to idealne na mc,dobranoc🖐️

Gość Piękny Chuysayn
na pewno był szczery ;> ale ogólnie dałaś mu kosza ? no chyba ze to ten co to lubi Madzialeny suche :-) takie ze szcekiem zamiast uroku heheheh

Gość Piękny Chuysayn
jak to ten to warto było kopnąć go w suchą duopę bo z palanta to zołądź bez dupka a sucha zmora kaszlącą zmorą zostanie :-) eheheh żółci z japy nie wypleni nawet karton gips połóżony w łepetynie zamiast móżgu

Gość i tak trzymac tylko zeby
jeszcze pisac z jakąś "klasą" i bedzie ok:)

Gość można z klasą,
można i bez, zależy do kogo.

Gość Piękny Chuysayn
poraszka sucholca boli i to zwyciestwo wszystkich fajnych babek XXXL :-)))))) noto bayki kaszlaczki tylko równo na klatusi tak? trzasku trzask mlaku mlaska trzy kartfelki i szpinaczek :-) a kredit agrykole konsolidacja ciocia Chania dopłaci do ugoru tak?

Max akurat stara panna nie jestem :D a jak bede potrzebowala dietetyka, to go poszukam wedlug wlasnych kryteriow takze twoje rady moze dla innych, na mnie one wrazenia nie robia

Gość Max oczki mi oklapują
ale tak jestem zapasioną ksieżniczką na ziarnku grochu:D i dobrze mi z tym,a guru ani fiance nie szukam:P🖐️ dobrej i spokojnej pa

i wcale mnie Max nie interesuje czy pasuje do ciebie...ty DO MNIE nie pasujesz :p

Gość najważniejsze too
pozwolić każdemu zyć a nie przerabiać go według swojego widzimisię. Mam kumpele, o połowę młodsze, które wyglądają jak salcesony i w zyciu bym im nie powiedziała "jesteś za gruba, ja cie odchudzę, ja ci podsunę dietę". Odwal się od drugiej osoby jeśli nie prosi cie o radę i wypierdalaj z jej życia jak nie chcesz być potraktowana bez klasy. To że jakaś suka uważająca się za wilczycę, ma wieczną cieczkę i złość jej dupsko rozsadza, nie znaczy, że ma prawo wsadzać swój brzydki ryj do cudzych spraw.

Max twoj problem polega na tym, ze chcesz uszczesliwac ludzi na sile:p ja nie chce twoich rad - to chyba proste czy twoja rola jest zbawiac swiat? w boga sie bawisz?

Max nie interesuje mnie co polecasz ! sa inne miejsca gdzie mozna zasiegnac wiedzy...nie jestes wyrocznia i chyba troche ci sie w glowce przewrocilo, skoro uwazasz sie za taki autorytet:p

a zreszta pisz sobie co chcesz i tak mam to gdzies :D

Gość piękny chuysayn
tak toto buk zestopił na ziemie z kosmosu i poszukuje

to zacznij od siebie i pomoz najpierw sobie :p ja sobie sama dam rade doskonale :D

Gość 777_7
Autorko wątku, "Nie ma kobiet brzydkich, sa tylko zaniedbane" H. Rubinstein Do Sanitas prawdziwa: pod względem inteligencji społeczene, taktu, dobrego wychowania, to rzeczywiście masz jakieś 10-12 latek. A nic takie smieszne nie jest, jak "dzidzia piernik" :)))

Gość takasobiejestembabka
Oj droga autorko... :) 40 lat to poczatek zycia!!! Jak mawia moja babcia :) (sama ma 80 lat i na maxa korzysta z zycia:) ). To, jak wygladasz, odzwierciedla to, jak sie czujesz :) musisz popracowac nad swoim samopoczuciem, samoocena... :) Stara rada, z dziada pradziada, zadbaj o swoje cialo :) Ja bardzo polecam cwiczenia Ewy Chodakowskiej, poczytaj o niej w Internecie. Co 2 dzien cwiczenia po 40 minut w domku, przed komputerem...A samopoczucie niesamowite :) I az nie chce sie opychac slodyczami. To jest tak, ze dopoki nie podniesiemy tylka, dopoty myslimy,ze nieee...ze nie damy rady... Ale jak juz sie zacznie, to wszystko idzie gladko:) Co do twarzy, powtorze piekna maksyme z reklamy - MOZE TO JEJ UROK, MOZE TO MAYBELLINE ;) Zaszalej troszeczke, zaoszczedz i kup sobie podklady z tej marki, tusz do rzes, suepr lakier do paznokci CZEEERWONY :) Idz do fryzjera, zafunduj sobie masaz raz na pol roku :) Kochana, to pierwsze kroki do poczucia sie piekna kobieta i przede wszystkim zadbana, wcale nie trzeba wazyc 50 kg :) Pozdrawiam cieplutko!!!

Gość konietaDorosłaSpełniona
zgadzam sie z poprzedniczką. Na dodatek wyszukaj najbrzydszego faceta w okolicy i zacznij uprawiać z nim SEX. Gębe początkowo mozesz zakryć gazetą, a potem się przyzywyczaisz, zwłaszcza ze bedzie Cię uważał za gwiazdę. Dopiero zaczniesz żyć.