Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Starość nie radość!!!

Dzisiaj usłyszałam że jestem gruba i staro wyglądam. Wiem,że to było szczere

Polecane posty

Gość he he umarłam :D
po przeczytaniu powyższego postu:D to jest genialne :)🌼 sama też o tym pomyślę, choć nie jestem szkaradna, jednak również sama:)

Gość --------------------x---------
swietne to bylo :D ale najwazniejsze czuc sie dobrze w swojej skorze a ze ludzie sa nietaktowni...nalezy sie albo do tego przyzwyczaic albo takich omijac wszystkie/wszyscy sie starzejemy lecz niektore kobiety nie przyjmuja tego do wiadomosci:p

Gość takasobiejestembabka
Eeee jaka to starosc,, 40 lat :D Kwiat wieku! Jest sie juz swiadomym swego cialka, nie trzeba sie tlumaczyc przed nikim z tego, co sie robi, jesli jest sie samemu - w tej ostatnbiej kwestii jeszcze lepiej. Co z tego, ze pare zmarszczek doszlo... czy tam siwych wlosow :)to swiadczy tylko o milionach chwil , ktore sie przezylo.w koncu mamy farby do wlosow, podklady, pudry. Nie ma nic peikniejszego niz dojrzala, zadbana kobieta, ktora wierzy w swa KOBEICOSC :) Mamy to szczescie zyc w XXI wieku, kiedy srednia zycia jest dosyc wydluzona, ludzie dozywaja spokojnej STAROSCI, 90tki... :) za Toba, dorga Pani, dopiero polowa zycia, o ile nie krotszy odcinek... masz tyle czasu do zrobienia tego, o czym pragniesz i marzysz. Spelnij swoje marzenia:)

Gość chyba zartujesz
dokladnie znajdz sobie kochanka ktory cie bedzie porzadnie ruchal i to tak abys miala 3-4 orgazmy pochwowe i dopiero odmolodniejesz. ja mam 37 lat rozmiar 42 i jakos nie czuje sie ani gruba ani stara:-) dzieki Kochankowi :-)

z tym sie zdecydowanie zgadzam, na pewno uczucie i do tego dobry i udany seks poprawia nastroj i powoduje przyplyw energii

witam:) świetne z tym kochankiem:D muszę popytać czy ktoś zna najbrzydszego, oczywiście wolnego faceta, któremu nie będzie przeszkadzać to i owo we mnie. Co do diety, to niestety zjadłam ok. 2 tys. kalorii, jednak powstrzymałam się od słodyczy i nie zjadłam kolacji. Może jutro będzie lepiej:)

Gość chyba zartujesz
dlaczego ty sie kobieto tak nisko cenisz:-O:-O:-O Jezus maria:-Oa dlaczego najbrzydszego co????? ja mam przystojnego z kasa :-) a mam nadwage i rozmiar 42 no i co z tego??????????

jakoś nie mam szczęścia do takich, którzy nie patrzyliby aż tak bardzo na wygląd. Jestem już tak długo sama, że moje poczucie wartości nie istnieje. Czasami boję się, że już zawsze będę sama i każdy wieczór do końca życia spędzę z kotem:P

Gość chyba zartujesz
przepraszam Cie bardzo ale moj facet bardzo patrzy na wyglad :-) laski za nia ltaja jak opetane a on mi ciagle mowi jaka jestem strasznie atrakcyjna:-) co ty naprwde taka brzydka jestes czy co? jaki rozmiar nosisz?

40, ale twarz mam zmęczoną, nos nieciekawy, oczy kiedyś ładne teraz z opadającymi powiekami i workami pod, wyglądają jak zwiędłe kwiaty. Zresztą nie mam gdzie kogoś poznać, nawet tego brzydala:)

co to za nadwaga przy rozmiarze 42?

nie jestem do nikogo znanego podobna:) Kiedyś koleżanki mi mówiły, że wyglądam jak młodsza Laura Łącz, ale to pewnie była bardziej kwestia fryzury... nie wiem... może troche M.Różczka?

Gość chyba zartujesz
no to jestes chudsza ode mnie :-) i do dziela. na wyglad oprocz kosmetykow, spa itp polecam vit b12

Gość chyba zartujesz
--------------------x--------- co to za nadwaga przy rozmiarze 42? oj dobre 10 kilo nadwagi mam a chcialabym rozmiar 38 co oznacza 15 kilo mniej wiecej chyba... Max - Tylko że jakoś trudno o powodzenie w tym wieku nawet wśród rówieśników chyba u Ciebie bo ja na powodzenie nie narzekam.

znak zodiaku? żaden z tych wymienionych w Twojej stopce:) to może razem spróbujemy zejść do rozmiaru 38?:)

Gość chyba zartujesz
mozemy sprobowac razem:-) Max przyglupie, kolezanek z klasy pytac nie musze bo jak je widze to wiem ze widze ze wygldaja starzej ode mnie :-P nie musisz mi wierzyc, twoje zdanie mnie nie interesuje.🖐️

fajnie:) to do jutra, pa 🖐️

Gość chyba zartujesz
pa:-)🖐️

bede wam kibicowac :D

Gość niektóre kobiety
starzeją się wolniej, bo dbają o siebie, nie palą, nie piją, a reszta im zawiści i docina bo zawiść to taka nasza cecha narodowa, jakże taka suka jedna z drugą miałyby się cieszyć, że inna wygląda w danym wieku młodziej niż one. Albo wręcz jest od nich starsza a postrzegana jako młodsza. No zrobić pod siebie ze złości, ale zaszczekać i zagryźć tę ładniejszą.