Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naomi3232

Piersi kobiety.Dziwne zjawisko.

Polecane posty

Gość naomi3232

Jakiś czas temu, po kąpieli stojąc przed lustrem zauważyłam taką jakby grudkę na piersi, wcześniej tego nie widziałam, mam wrażenie, że pojawiła się z dnia na dzień.Jak przejadę delikatnie palcem po piersi idzie ją wyczuć.Poszłam z tym do lekarza (chirurga) on skierował mnie na usg.Problem tkwi w ty, że na usg nie ma nic niepokojącego.Żadnych guzków, torbieli itp.Powiedział mi też, że to są takie gruczołki których nie zauważałam jak piersi były grubsze i jędrne.Ale teraz gdy skóra stała się taka jaka się staję po ciąży zauważyć idzie takie coś i mam się do tego przyzwyczaić.I pytał czy w ostatnim czasie nie schudłam czasem, odpowiedziałam, że tak i on stwierdził, że to może być też przyczyną, bo piersi tracą najwięcej tkanki tłuszczowej i teraz widać takie coś.Zaraz po usg zadzwoniłam do mojego lekarza i powiedziałam, że na usg nic nie wyszło a on powiedział mi, że mam przyjechać w poniedziałek(czyli jutro) i umówimy się na usunięcie tego.Co ja mam robić?? Poddać się usunięciu czegoś czego nie ma na usg?którego lekarza posłuchać?Miał ktoś podobny przypadek? Mam 22 lata, 2 lata temu urodziłam dziecko, krótko ale karmiłam piersią. Proszę o odpowiedzi!

Gość naomi3232
Odpowie ktoś??

Gość walkaaa
yyy no to dziwne jest...ja bym posłuchała tego z usg, bo to co chirurg namaca zawsze chcę usunać

"Problem tkwi w ty, że na usg nie ma nic niepokojącego.Żadnych guzków, torbieli itp." Naprawdę dziwny problem. Problem by był, jakbyś miała guzek. Wiesz - usg zawsze prawdomówniejsze niż macanki.