Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adijos Muczaczos

Jak rozpuścić kropelkę !?

Polecane posty

Gość Adijos Muczaczos

siemano ostatnio kleiłem wiatrak kropelką i chciałem żeby klei szybko wyschną i włączyłem wiatrak i przez ten sposób zaczeło chlapać klejem ;/ i na ekranie mam kropki zeschniete po korpelce da się to jakoś zmyć ?? zdrapać nie dam rady bo ekran sie przebije i rozleje w środku a zmywaczem do paznokci sie boję ;< piszcie jeśli wiecie jak pomóc ^^

Gość Adijos Muczaczos
pomożecie .. ??

Gość Halo Ballo Inc.
Z tym pytaniem to raczej skieruj się na infolinię producencką.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwvwwwwwww 32459
ACETON

http://www.tipy.pl/artykul_8236,jak-wyczyscic-ekran-lcd.html Wskazówki Unikaj używania papierowych ręczników, papieru toaletowego, chusteczek higienicznych albo czegoś takiego jak np. twoja własna koszula, do wycierania monitorów LCD. Produkty te nie są wystarczająco delikatne i mogą zarysować ekran. Unikaj preparatów do czyszczenia, które zawierają amoniak, alkohol etylowy, aceton, toluen, kwas etylu lub chlorek metylu. Te środki chemiczne mogą zareagować z materiałami, z których wykonany jest monitor LCD i doprowadzić np. do zżółknięcia ekranu albo spowodować jakieś inne uszkodzenia. Nigdy nie spryskuj monitora LCD bezpośrednio płynem, gdyż może on wsiąknąć w ekran i spowodować szkody. ... nie musi uszkodzić ale może.

Gość Dexter Lab_
spróbuj jakimś rozpuszczalnikiem - możesz najpierw przetestować - wylej kropelkę kropelki na jakieś szło - i po kolei sprawdzaj czym najłatwiej schodzi

Gość filmenkaaa
zadzwoń do neostrady tam czeka na ciebie teleinformacista co wszystko rozklei