Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytammmm

Czy wygląd u faceta jest bardzo ważny?

Polecane posty

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
a mogę zapytać ile macie lat?

Gość pytammmm
Ale szkoda mi go odpuszczać, bo go lubię i po prostu rokuje na przyszłość ze względu na niektóre cechy charakteru, poglądy odnośnie związków, bardzo dobrą pracę.. Jestem atrakcyjna i teoretycznie na brak zainteresowania nie narzekam, ale jakoś nie mogę znaleźć kogoś odpowiedniego. Koleżanki prawie że naciskają na mnie, że mam dać mu szansę, bo to taki dobry chłopak, który raczej nie zdradzi i który będzie mnie dobrze traktować, mówią, że uczucie przyjdzie z czasem, a z tym wyglądem ich zdaniem wymyślam, według nich on nie jest taki zły, że może się nawet podobać.. Tylko, że mnie jakoś odpycha trochę, bo ma kilka cech, które mi przeszkadzają, a z którymi raczej nie da się nic zrobić;/

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
wiesz 24 to nie jest tak źle - masz zcas nna super faceta, moze spotkaj się z nim czasem i patrz jak to sie rozwija ale w twoim wieku masz szanse na uożenie sobie życia z kimś kto od samego początku będzie dla ciebie super, ja poznalam mojego jaak mała 28 lat więc juz późno ale to był moj men od pierwszego spojrzenia :)

Gość Shepherds
@pytammmm: "Ale szkoda mi go odpuszczać, bo go lubię i po prostu rokuje na przyszłość ze względu na niektóre cechy charakteru, poglądy odnośnie związków, bardzo dobrą pracę.. " poglądy odnośnie związków --> czyt. ciepły misiek ala Rysiek z klanu, gdzie kobieta będzie mogła robić co jej się żywnie podoba, a on wszystko będzie łykał jak młody pelikan :) bardzo dobrą pracę --> takie kobiece :), ale naturalne, rozumiem i nie potępiam