ola22222 0 Napisano Październik 14, 2012 hej dziewczeta, mam problem ze spozniajaca sie miesiaczka. Wspolzylam ze swoim chlopakiem bez zabezpieczenia w dni plodne, wiem , ze to bardzo nieodpowiedzialne zachowanie i z waszej strony oczekuje przede wszystkim pomocy, a nie tego, zebyscie mi o tym przypominaly. Po prostu stalo sie i juz. Wiem tylko tyle , ze na pewno on we mnie nie doszedl, dla pewnosci zapytalam sie go. Miesiaczka poki co spoznia mi sie juz ponad tydzien. Wiem , ze powinnam wykonac test ale widok dwoch kresek mnie przeraza. Mam pytanie, nawet jesli zrobie test i pokaze mi on , ze w ciazy nie jestem , a nie bede miala okresu to ile mam czekac na krwawienie? Bo wiadome jest to , ze jak nie bede miala za dlugo tobede musiala zglosic to do ginekologa. Prosze o pomoc i pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tak tez kiedys mialam i Napisano Październik 14, 2012 okres sie pojawil po zrobionym tescie ;) od razu w ten sam dzien.Wiec zrob test,nerwy opadna i bedzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tak tez kiedys mialam i Napisano Październik 14, 2012 autorko daj znac co wyszlo na tescie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola22222 0 Napisano Październik 15, 2012 dobrze :) w czwartek zrobie test i napisze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość filmenkaaa Napisano Październik 15, 2012 ja będe chrzestną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola22222 0 Napisano Październik 15, 2012 tzn? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach