Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tcvcvccccc

Podpisanie umowy z Enrega.- podlaczenie pradu.Help

Polecane posty

Gość tcvcvccccc

Czy musze miec podwieerdenie zameldowania w mieszkaniu w ktorym chce podlaczyc prad? Czy jak mam umowe najmu z nowym aderesem wystarczy?

Gość kookkkookkk
nie podpisuj oprzyj się systemowi i załóż sobie piecyk

Gość tcvcvccccc
powaznie pytam.

Gość kookkkookkk
poważnie piszę do tego polecam życie bez prądu a woda jak wiadomo najlepsza ze studni i z bakteriami cooli :)

kokok, kokon czy jak ci tam, ja pijam wodę ze studni, i wierz mi że nie zamieniłabym się na twoją herbatkę z chlorem i ciężkimi metalami. Ale, rzecz gustu a o gustach się nie dyskutuje. Niestety, obawiam się że nie podłączą, ponieważ byłam w takiej sytuacji w której właściciel mieszkania myślał, że uda mu się zrzucić na mnie obowiązek. Powiedziano mi że powinnam przyjść z osobą na którą jest podpisana umowa z Eneeą. Pytanie czy chcesz założyć prąd w mieszkaniu w którym w ogóle nie jest on przyłączony? Bo jeśli mieszkanie jest zadłużone w energetyce, to możesz spróbować założyć na podstawie umowy najmu licznik przedpłatowy (wieszają ci skrzyneczkę, dają kartę jak do bankomatu, i na tą kartę, wrzucając pieniądze do energomatu kupujesz określoną ilość prądu, np za 10, za 65, za 300 zł, zależy ile ci potrzeba, kartę można też doładowywać w energetyce) Niewygodne, ale lepsze to niż lokum bez prądu.