Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tpjg.dtkdm

tanie gotowanie

Polecane posty

Gość kjhgcxsertyuiokjnhbgv
a ja albo pieke w piekarniku ale najczesciej gotuje kawalki dyni na parze i potem blenduje:)

Gość a ja ide
wrzucam warzywa na patelnię i smażę razem z piersią kurczaka pokrojoną w kawałki,w między czasie gotuję ryż później wszystko mieszam ja osobiście lubię dodać trochę sosu czosnkowego zrobionego wcześniej z odrobiną majonezu i jogurtem naturalnym

ja robie krem z dyni. Wrzucam dynie do szybkowaru,do tego wloszczyzne-co kto lubi,i tak z 2-3 ziemniaki. Nic nie kroje,tylko obieram. Gotuje to tak z 10 min na 160stopniach. Miksuje,dodaje albo rozmaryn i tymianek albo imbir. Mozna tez dodac trawe cytrynowa,pasuje do takiego kremu,ale ciezko to zdobyc Na koniec juz na talerzu po lyzce kwasnej smietany. obiad mam w 25 min,czesto robie na dwa dni,bo zawsze sporo zostaje. czasami dodaje gotowana piers z kurczaka,jak kto lubi.

Gość to na cvhoelre mieszkacie
ale kto sie naje makaronem z sosem? albo lazankami? albo zupą z dyni?

Gość fghjklfghjklghjklghgjk
chleb wkladam do piekarnika cieply

Gość gość
Blog tworzony z pasją, nie dla pieniędzy ! Szukasz przepisów na tanie obiady ? Próbujesz zaoszczędzić pare groszy ? Jesteś studentem i liczysz każdy grosz ? Zapraszamy do nowopowstałem strony :) http://nieprzesol.pl/

Gość gość
Polecam stronke FB - coś smacznego i niedrogo. Przejrzyste przepisy ze zdjęciami i poradami

Gość gość
Opłaca się kupić jakiś dobry multicooker? Niby warunki dość przejrzyste, proste http://multicooker.pl/jak-kupowac/dostawa/ ale czy warto kupować te multicookery, w internecie pełno pozytywnych opinii więc chyba warto.