Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiiidmankaa

Czy są tu kobiety któreniue karmiły piersią?

Polecane posty

Gość asdkjedjfe
Ja tez nie karmilam piersia. 1. Problemy z brodawkami. 2. Fizycznie bylam wykonczona, a psychika mi siadla po porodzie- nie mialam oparcia, nie bylo tak jak trzeba.. nie dalabym rady psychicznie...

Gość smut_omi_
Ja nie karmiłam bo miałam brodawki wklęśnięte,z kapturkami nie umiałam sobie poradzić...mama nie pomogła tylko olała to więc odciągałam 4msc pokarm..Teraz gdybym wiedziała to kupiła bym takie"coś" do naciągnięcia sutek i bym walczyła...... dziś bardzo żałuje że nie karmie i przy drugim będę się starać bardziej bo będę już wiedziała jak:)

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja nie karmiłam bo nie chciałam i nie załuję

Gość mojka81218
ja pierwszą córkę karmiłam ponad .... 2 lata,natomiast synka nie karmiłam tylko 4 tyg. bo: - miałam strasznie zmasakrowane brodawki(mam blizny do dzisiaj,a mineło juz 3 lata) - przez zadne kapturki nie chciał pić - i chyba ogólnie nie chciałam karmić,wywoływało to u mnie jakiś dyskomfort podawałam małemu Bebiko,nie widzę zadnej różnicy między córką która byla karmiona piersią a synem-zadne nie choruje,odpukać:)

Gość obu nie karmilam
bo nie chcialam i dobrze mi z tym

Gość nie karmiłam, też nie chciałam
w szpitalu Bebilon, później Nutramigen (alergia), teraz Nestle (bo Bebilon nie smakuje).