Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgfdgdfgdfgd

szukam pracy..powoli się załamuje...

Polecane posty

Gość gfdgfdgdfgdfgd

nie wiem jak to się skończy, ale codziennie wysyłam tyle CV ... ciągle te same oferty się pojawiają...wysyłam do nich CV a oni dalej nic...cisza i tylko kolejne swoje ogłoszenia wstawiają... jestem o krok od załamania nerwowego..

Gość gfdgfdgdfgdfgd
prostak..:/

Gość dassadDD
A szukalas w gazecie? Na necie to zboczence same. Ja tez od 4 mies jestem bez pracy. Tylko jedna pani sie odezwala ale i tak wziela kogos innego do tej pracy.. Postanowilam isc do bezplatnej zaocznej szkoly na księgową. Moze cos ruszy w moim zyciu bo nie chce cale zycie pracowac za najnizsza na kasie, chociaz nawet tam nikt mnie nie chce

Gość gfdgfdgdfgdfgd
szukałam w gazecie...gdzie dzwonie ot jedno ogłoszenie jest pod kilkoma hasłami.. akwizycja.. :/ no ja od września nie pracuje.. uczę się zaocznie i pobieram rentę rodzinną,a le dłużej tak nie mogę.. chyba się wykończę nerwowo

Gość gfdgfdgdfgdfgd
milcz stonko

Gość dassadDD
A moze stawiasz za wysokie progi. Na sprzataczke poszlabys? Moja znajoma sprzata klatki i miesiecznie ma ok 3 tys. Z tym ze to jest Wroclaw

Gość gfdgfdgdfgdfgd
wysyłałam tez cv na sprzątaczkę to nikt nie oddzwania a tam gdzie był numer to chcą z orzeczeniem o niepełnosprawności.

Gość frdgjrdfgvtfrgdrh
Czemu nie zadzwonisz albo nie pójdziesz tam, gdzie nie odpowiedzieli Ci na CV i nie spytasz, jakich wymagań nie spełniłaś? Będziesz mogła poprawić odpowiednio CV i w przyszłości mieć lepsze rezultaty.

Gość dassadDD
Ja zalozylam konto na niania pl czy jakos tak. Czasem sa fajne oferty. Jak nie ma inej pracy to mozna isc popilnowac dzieciaka albo pomyc okna. Tam tez porozsylalam swoja oferte ale na razie zero oddzewu. Pojde roznosic ulotki bo zapisalam sie do zaocznej szkoly a na ulotki biora tylko uczniow i studentow wiec chociaz na to sie zalapie :-/

Gość weweerwer
na sprzątanie to cchą z I lub II grupą wy debile :O

Gość dassadDD
A kto tu mowi o legalnej pracy? Nie potrzebuje miec odprowadzanych skladek bo i tak emerytury nie dozyje. Poza tym ja mowie o prywatnych ogloszeniach a nie o agencjach sprzatajacych.

Gość dassadDD
Za granica normalnie na czarno sprzatalam i jestem tak wycwiczona w te klocki ze wiem ze najwiekszy pedant nie mialby do mnie zastrzezen

Gość weweerwer
to sobie szukaj, powodzenia, ale takich co sprzątają to juz jest jak psow. na gumtree to wszedzie chca z orzeczeniem, nawet jakies prywatne osoby

Gość gfdgfdgdfgdfgd
jeżeli nie potrzebujesz mieć odprowadzanych składek to twoja sprawa... mnie już to przestało bawić... ale i tak szukam nawet bez umowy.. co nie zmienia faktu, że wolę z umową..pracuję od 16stego roku życia i dwa razy tylko miałam umowę.. mam 23 lata i pracuje ciągle na czarno... teraz pracowałam w biurze po 15 h dziennie nieraz na umowę zlecenie w której było wpisane 100 zł :/ powodzenia.. na nianie nie pójdę, bo sie zwyczajnie nie nadaję.

Gość gfdgfdgdfgdfgd
i na nianie płacą 5 zł na h, potrzebują np tylko na odbieranie z przedszkola..co 3-4 dzień w dupie się jeb..albo na noc..o 3 jak zadzwonią to masz jechać i musisz mieć auto..:/ ja nawet prawo jazdy nie mam..

Gość 2we667ghhh
nawet na taką nianię jest spora konkurencja a za 5 zl chca zeby gotowac, sprzatac, wychodzic z dzieckiem i jeszcze miec referencje

Gość gfdgfdgdfgdfgd
Szukam zmotoryzowanej niani która będzie odbierała moich synów z przedszkola i ze żłobka i posiedziała z nimi do powrotu rodziców do domu. Godz. 15- 18. no to jest przykładowe ogłoszenie :)

Gość 2we667ghhh
dokladnie, ma byc mloda, wesola, usmiechnieta, komunikatywna, miec samochod, a jeszcze znac ang i miec referencje

Gość gfdgfdgdfgdfgd
no..a pracował ktoś z was w mc donald s kiedyś?? jest szansa żeby się uczyć zaocznie i tak siedzieć na kuchni ?? jakoś nawet teraz się nie ogłaszają.. co oni nie potrzebują nikogo ?? :)

Gość a spróbuj
znaleźć pracę w miasteczku 20-to tysięcznym....to jest dopiero załamka..do sprzątania-z orzeczeniem,do sklepu-tylko zawodowe wykształcenie i 5 zł brutto za h....

Gość 2we667ghhh
a co za roznica czy miasto czy wieś? ja jestem z łodzi i wejdź sobie na gumtree i poczytaj kogo szukają, tez wszedzie studentow i niepelnosprawnych z I lub II grupą, a na miejsce kasjerki w supermarkecie 400-500 chetnych

Gość gfdgfdgdfgdfgd
chyba się kurde poważnie załamię... dziś też wysyłałam CV tylko co z tego skoro telefon i tak milczy i pewnie będzie milczeć..

Gość mam mondeo
tez mam ten problem, szukam i nic nie ma chyba pójdę na sortowaczkę śmieci

Gość gfdgfdgdfgdfgd
no ja też jestem z łodzi i tu jest patologia... od 3 lat od kiedy tu mieszkam pracuje na czarno... i to jeszcze na takich warunkach że szkoda gadać.. w poprzedniej pracy mało nie wykorkowałam z nerwów..

Gość gfdgfdgdfgdfgd
więcej chętnych nawet.. jak jedno ogłoszenie ma po 2 tys wyświetleń.. :/ cud żeby w ogóle zerknęli na cv... które mam niekiepskie chyba

Gość gfdgfdgdfgdfgd
aha no i setki ogłoszeń które zapychają aż te serwisy typu.. 19 kobiet od zaraz!! 20 mężczyzn!!! akcja praca!!! targi praca!!! dla młodych, dla ambitnych isratataata to jest akwizycja wszystko

Gość 2we667ghhh
na infopraca pokazuje sie liczba wyslanych aplikacji, mozna sobie zerknac. na produkcje to nawet są tysiące chetnych

Gość gfdgfdgdfgdfgd
praca od zaraz, pilne!!!! matko tyle ogłoszeń a ja narzekam.. :]

Gość gfdgfdgdfgdfgd
no... ale fajna praca jest podobnie w strykowie, bo znam ludzi co tam robią i spora kasa jest... tylko dojazdy..trzeba mieć auto najlepiej żeby tam dojechać..ja z koleżanką właśnie myślałam o tym..