Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgfdgdfgdfgd

szukam pracy..powoli się załamuje...

Polecane posty

Kilka razy zmieniałem pracę i jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby poszukiwanie nowej zajęło mi więcej, niż dwa tygodnie. Z tym tylko, że ja umawiałem się na rozmowy, a nie wysyłałem miliona CV i nie czekałem na odpowiedź. Zrozum, że wysyłając CV, jesteś tylko kolejnym papierkiem na ich biurku. Zadzwoń i umów się na rozmowę, a jeśli poproszą o wysłanie CV, to dalej nalegaj na spotkanie, bo wtedy będziecie mogli (Ty i pracodawca) ocenić się nawzajem - Na pewno zrobisz tym lepsze wrażenie, niż setki leniwców, czekających, aż praca sama ich znajdzie. Niech pracodawca zobaczy, że zależy Ci na pracy bardziej, niż innym.

Gość gfdgfdgdfgdfgd
jak mam się umówić jak oni nigdy nie podają nawet nazwy firmy :D dlatego większość uważam za firmę krzak :) ani numeru nie podają a ni nic..tylko cv kierować ze zdjęciem i chuj :D a jak już wyślesz to jakiś zbok raczy Ci napisać maila żeby wysłać mu zdjęcie sylwetki :D

Gość gfdgfdgdfgdfgd
to ogłoszenie z niepełnosprawnością to tylko dlatego że chcą nabrać pewnie sprzętu na tą osobę, jako wyposażenie dla niej niby :d wiem bo mam niepełnosprawnego kumpla na którego nabrali sprzętu....samochodów, komputerów itp..:/

Gość 2we667ghhh
no wlasnie wkurzają mnie te ogloszenia: wyslac cv ze zdjeciem, albo zdj. calej sylwetki. i to jeszcze na jakies produkcje, sprzatanie, telemarketing gdzie i tak nie ma sie kontaktu z klientem :O

Gość 2we667ghhh
oni nie szukają tak naprawde niepelnosprawnych tylko oni szukaja ludzi zdrowych z podrobionym orzeczeniem, bo jak widze te ogloszenia, to zakres obowiązkow jak dla osoby 100% zdrowej, bo i obsluga klienta i praca na magazynie, i pakowanie, wysylanie, telefonowanie itp.

Gość gfdgfdgdfgdfgd
nie wiem..załamka... aż się żyć nie chce jak nie ma pracy..:/ idę po gazetę zaraz..:/

Gość mam mondeo
no wlasnie, wszystkie ogloszenia sa dla niepełnosprawnych lub na umowę zlecenie..:o

Gość 1245748787544212
ja też poszukuje pracy od tego miesiąca. możecie mi powiedzieć jakie gazety w jaki dzień można kupić? z środę jest chyba gratka tak? a dziś? i pozostałe dni

Gość do Lomu
A ja mam prace na zlecenie + czarno, szukalam 9mcy wysylalam cv dokumenty do znalezionych KIEROWNIKOW firm nie prow. rerutacji ogloszenia w gazecie na portalach rejestracja w gazecie i na portalach chodzilam tez osobiscie, 3-10 firm dziennie (dni powszednie) pod kazda z wiekszych firm zmiany w CV i w LM Nie wybrzydzalam Umiem dosc sporo, roznych rzeczy

Gość ssSami
orzeczenie niepełnosprawności, to nie zawsze niepełnosprawność ruchowa, mam kolegę, który miał i w sumie ciągle ma schizofrenię, był przez rok w szpitalu, teraz bierze leki i w życiu nikt się nie zorientuje, że jest coś z nim nie tak. Bardzo towarzyski, inteligentny, ale papier ma i o pracę mu nie trudno. Zarabia 2tysiące netto, 3/4 etatu - praca biurowa w Warszawie...

Gość asienkaabc...
a nie robią mu wstrętów pracy? Nie musiał ujawniać na co ma to oświadczenie?

Gość W burdelu pytalas?
Moze sie nadajesz.

Gość mmmasaaaakkkkrraaa
cwaniak sie ustawil...

Gość szybka.ekspertyza
dobra rada - jak tu już wspomniano, trzeba się przejść po firmach i popytać czy nie szukają czasem pracownika. Owszem, 100 razy pewnie usłyszysz NIE-dziękujemy, ale jest większa szansa że trafisz jednak na kogoś kto się tobą zainteresuje gdy zrobisz dobre wrażenie na wejście /i nie chodzi tu o duży dekolt ;) / Wysyłanie CV i czekanie na odzew to porażka.

Poszukiwany kelner/kelnerka z jezykiem niemieckim w Niemczech. Zainteresowanych prosze o kontakt na zimmer@zumpass.de