Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość online chrzestna

prezent dla chlopca 4mies na Chrzest

Polecane posty

Gość online chrzestna

będe chrzestną i mam problem... (sama nie mam dzieci) i nei wiem co zakupić chłopczykowi z okazji chrztu. Gdy pytalam mamę chłopca - odpowiedziala, że coś symbolicznego i obym nie dawała tylko kasy (oni są bogaci, ale nie zboczeni pod tym kontem) Myslałam nad albumem dla dzicka fotograficznym lub pamiątkowym, gdzie się wpisuje wage, pierwsze slowa itp. ewentualnie skarbonke? Macie jakies pomysły, bo ja jestem zielona.

Gość kup u jubilera srebrny smoczek
z grawerką daty, godziny urodzenia, wagi dziecka. smoczek sie otwiera i wkłada isę pierwszy ząbek. fajna pamiątka. mój synek taki dostał:)

Gość niuhji
moze bujczko-lezaczek bardzo przydatna rzecz

Gość online chrzestna
te wszystkie bujaczki maty krzeselka mają, kupili zanim młody był na swiecie. Problem w tym ze ubranek i dodatkow mają od... mnóstwo! Gdyby nie byli tak zamozni nie miałabym problemu. Wiem, ze nie chcą mnei naciągać na kase i prosili o coś na pamiątke symbolicznego.

Gość niuhji
to w takim rzie to co Ty zasugerowlas wydaje mi sie ze bedzie najlepsze dziecko bedzie mialo pamiatke, tylko zpytaj czy nie maja czegos takiego

Gość a mo ze
łańcuszek, medalik?

albo lancuszek z malym aniolkiem? Widzialam tez male buciki, lyzeczki, grzebyczki, skarbonki, szkatulki- na ktorych mozna cos wygrawerowac. I obrazki srebrne z wizerunkiem Matki Boskiej z Dzieciatkiem, z tylu jest miejsce np. Na sentencje, dedukcje.

Gość sanntaanne
Te wszystkie grawerowane smoczki buty łyzeczki są poprostu straszne. Nie wspomne o pomyśle łancuszka dla 4 mies dziecka :D Z tych wszystkich pomysłów sesja to dobry pomysł- przecież nie koniecznie musi być to stylizowana sesja w studio, tylko profesjonalista w Kościele. Album, wszelkie ramki z odciskami stóp etc są lepsze od tych pseudo- eleganckich smoczków .. :o

autorka pyta o cos co bedzie pamiatka... A te rzeczy to kwestia gustu i luzna propozycja! Natalia - jezeli sesje robi profesjonalista nie ma mowy o meczeniu dziecka! Jest czas na wszystko, na jedzenie, na drzemke itp. Dla mnie super prezent! Mozna umowic sie na dowolny termin z fotografem, nawet za 3 miesiace! A w prezencie dajesz zaproszenie, bez terminu. Ja skorzystalam dopiero w lipcu, jak cora miala 7 mcy.