Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sgthsyfhbhbn

dziewczyny błagam doradzcie bo oszaleję

Polecane posty

Gość sgthsyfhbhbn

hej moja roczna corka niedawno była chora. dzis idziemy na kontrolę. jednak pojawił się problem: nie chce pić mleka z butelki. przy poprzedniej chorobie jakies 3 miesiace temu przestała pic wode i napoje z butelki. ale chetnie piła z otwartego kubka i tak zostało do dziś. no a od wczoraj nie chce mleka z butelkia a z kubka wezmie. ale przecież nie moge dawac jej mleka z kubka no ludzie! nie wiem co robić....dostawala duzo leków i wszystko z łyżeczki być moze dlatego nie chce teraz z butelki a być może dlatego że idzie jej kilka ząbków naraz. nie wiem co robić

Gość fffiga
A czemu nie może pić mleka z kubka? Chyba lepiej jak dziecko samo zrezygnuje z takiego nawyku, jak potem Ty będziesz na siłę zabierać butelkę. Jak uważasz, że wypija mniej spróbuj podać jej słomkę.

Gość bedzie lepiej
a gdzie jest ten problem bo nie widze?ze z butelki nie chce?no etz wymysliłas,nie przesadzaj,jesli woli z kubeczka to podawaj jeje z kubeczka ,co to za problem?

Też mi się wydaje, że jeśli chce pić z kubeczka to niech pije. Nie widzę problemu, no chyba że chodzi o usypianie w łóżeczku pijąc mleko z butelki - wtedy to faktycznie może być jakiś problem

Gość 658u63655676
ja jak byłam mała to w ogole nie piłam z butelki bo się dusiłam i nie umiałam ssać. Mama przez cały ten czas karmiła mnie łyżeczką. Tez sobie problem wymyśliłas