Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GumaBalonowa

mleko i płacz...

Polecane posty

mam pytanie: mam 5 miesięcznego syna i do tej pory był karmiony piersią,od zeszłego tyg.chodzę na popołudnia do pracy i od jakiegoś czasu dokarmiałam go butelką,żeby przyzwyczaił się,bo gdy jestem w pracy musi coś jeść :) do tej pory po wypiciu mleka było OK,ale teraz gdy dostaje go więcej wieczorami ma problem z zaśnięciem i jest strasznie marudny. nie wiem czy to wina mleka,bo dostaje go więcej i może mu jednak nie służy może ma kolki??? ma już dwa ząbki,może jeszcze przez nie jest marudny??? nie wiem co mam myśleć??? daje mu mleko NAN

Gość rocznik90
jak ma taka kupkę to możliwe ze ma zatwardzenie na pewno dobrze [przygotowujesz mieszankę? płaskie miarki i odpowiednia ich ilość? nie kopiate? może to mleko mu nie odpowiada jest zbyt ''tłuste''? moja córka pila bebiko przez parę dni a potem masakra była ulewanie ból brzucha zmieniliśmy na NAN i jest OK :) jak mały robi takie kupki może daj mu czopek glicerynowy ja czasami tak robiłam córce tylko ze ona robiła takie kupki przy rozszerzaniu diety jej brzuch nie nadarzał nad trawieniem jak dałam czopek przed spaniem i jak zrobiła dość dużych rozmiarów kupkę była spokojna :)

Gość mamuśka miluśka
ewidentnie mleko mu nie służy. Marudny może być bo tęsknił za mamą i za piersią. Z tego co wiem, to dzieci karmione piersią po powrocie mamy z pracy chcą nadrobić rozstanie i nie chcą kolejnych porcji mm tylko pierś.

Gość ojtam ojtam
kupki mogą być od nan bo ma podobno dużo żelaza - daj probiotyk np. dicoflor 30 w kroplach - jak nie pomoże to zmień mleko