Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanaaawiamsie

Czy waszym zdaniem taki kombinezon nadaje się na zimę???? Doradźcie!

Polecane posty

Gość ZdezorientowanaMatka
Bardziej na jesień pod warunkiem, że dziecko bedzie i tak dobrze opatulone.

Gość Moja ma 2.laateczka
nie nadaje się ..:/ to tylko na ciepłą jesień.

Gość zastanaaawiamsie
to jaki powinien byc? z jakiego materialu? Wiekszosc ma wlasnie polar w srodku a co jeszcze powinien miec? i czy lepsze sa z otwarta nogawka i na nozki wtedy buciki, czy takie jak ten wlasnie??

Gość No to może...
tylko na jesień i to ciepłą. Na zimę musi być z takiego materiału nieprzepuszczającego wiatru. Pomyśl sobie w ten sposób -sama w zimę byś nie wyszła w polarze tylko zakładasz grubą kurtkę i tak samo ubierasz dziecko. Tzn. mój mąż chodzi całą zimę w polarze ale jego nigdy nie biorę pod uwagę przy ubieraniu dzieci. W H&M są śliczne kombinezony, a jak rodzisz gdzieś w przyszłym roku to jeszcze kupisz w wyprzedaży.

Gość olk
Chodzi o to aby nie przepuszczał wiatru ani deszczu ,ale dziecko które leży w gondoli jest opatulane do tego na gondoli jest osłonka nie przepuszczająca wiatru to nie powinno byc dziecku zimno ,aczkolwiek ja na zimę wolałabym prawdziwy zimowy kombinezon a tego typu proponuje na wczesna jesień ,koniec zimy .

Gość niemogesiezdecydowac
Zastanow sie czy Tobie byloby cieplo w takim kombinezonie czy w takim typowo zimowym.