Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LaMania

trochę skromności w karmieniu piersią...

Polecane posty

Gość mamuśka miluśka
a ja ważę o połowę mniej niż te 100 kg a jednak jestem daleka od tego, żeby nazwać innego człowieka maciorą a tym bardziej matkę. Może to kwestia kultury :O

Gość bcbgvbgcb
jednak jestem daleka od tego, żeby nazwać innego człowieka maciorą a tym bardziej matkę. BO CO? BO MATKA TO SWIETA KROWA? BO NALEZY SIE JEJ NIEWIADOMO CO? NIC TAKIEGO NIE ZROBILA.ROZLOZYLA NOGI I URODZILA DZIECKO JAK WIEKSZOSC KOBIET W TYM ZAKICHANYM KRAJU. A JAK KTOS JEST GRUBY I ZANIEDBANY, TZN ZE WPIERDALA WIECEJ NIZ POTRZEBUJE ORGAZNIM. I TAK - JEST MACIORĄ.

Gość ło matkooooooooooooooh
to kwestia dobrego wychowanie bo ja nigdy w życiu bym tak nie nazwała innej kobiety niezależnie ile waży i jak wygląda.

Gość Mirabelka83
Ja też nie używam sformułowania maciora. Zwykle mówię wieprzek lub grubas. Nazywajmy rzeczy po imieniu. Zaniedbana matrona, która w ciąży przytyła 40 kg i ma problem, żeby cokolwiek ze sobą zrobić, albo otyła 20- latka, która wpieprza kebaba za kebabem i zapija to litrami coli- to nie są osoby ,których należy żałować i stosować w ich określaniu eufemizmy.

Gość ale..............
na większości plaż w europie jak baby opalają się i kąpią tylko w majtkach to jest ok?A ok 10% tak własnie się opala, to już nikomu nie przeszkadza?

a nie widac roznicy w specyfice miejsca? na plazy to normalne ze czlowiek sie rozbiera, na zachodzie czesto topless, ale w sklepie, na stacji benzynowej czy kawiarni to juz nie do konca...

nie rozumiem oburzenia... dziwi was, że krępuje nas obnażanie się innych osób. ja tez nie sikam pod krzakiem, choc to naturalne i niezdrowo jest trzymać.

Gość ale..............
no dla mnie to albo goły cycek ci przeszkadza albo nie. Co za różnica gdzie? W parku bardziej cię zgorszy? Cycek to cycek. Mnie bardziej gorszą psy srające na chodnikach ale to jakoś nikomu nie przeszkadza

Gość ty wyżejjjjj
przeszkadza Ci kobieta karmiąca to nie patrz i po problemie.

Gość ldhsbsbshs
la mania skończ wreszcie z ta manią obnażanie, ale porównanie nie możesz zasnąc jak zobaczysz karmiącą czy jak?

to niech ona się zakryje. czy ja mam wychodzić z restauracji bo ktoś piersią karmi? to raczej matka karmiąca powinna iść w ustronne miejsce.

Gość wyznaje zasade ze jak mi
Cos sie nie podoba to tam nie patrze. Moze dla mnie kazdy chodzic nago po ulicy,mam to gdzies,nie chce nie patrze,guzik mnie to obchodzi.

Gość porte de rreee
Troche rozumu wam życze :D widuje matki z obrzydliwym dekoltem do pasa, myslą ze są sexy, natomiast karmienie dziecka nazywają brakiem skromności, co za zjeeby :classic_cool:

Gość rozalia naturalna
Kolejny temacik butelkowej ELEGANCKIEJ mamy buchahahha

Gość ldhsbsbshs
to patrz w swój talerz a nie lustrujesz resaturację, specjalnie wyszukując jakieś "ofiary" a potem na forum jak to ci zbrzydziło posiłek, tez masz problemy

mnie to po prostu krępuje. nie mówię, że jest to obrzydliwe bo to piękne, ale trochę intymności trzeba dla siebie i dziecka zachować.

Gość ale..............
ja dzisiaj widziałam babę koło 40 stki - ogromny tyłek i uda a ona w leginsach i skórzanej kurtce do pasa, fujjjjjjjjjj

Gość ldhsbsbshs
jasne i ganiać po krzakach czy brudnych toaletach, bo lamanię to krępuje

Gość eokoklknftg
Tak szczerze to mam 25lat, i tylko 2 razy w zyciu widziałam matke która karmiła w miejscu publicznym, jedna w przychodni zdrowia( zakryta pierś) i kolejna w parku na ławce, tez żadnego cyca widac nie było, nie wiem o co ta głupia sensacja, w lato chodzą panienki w szortach gdzie dupska im widać., w leginnsach gdzie się wzynaja w cipe i jest to ok, ale matka która karmi dziecko już ie? Cóż za teoria.

wy nienormalni jesteście i jakiś problem macie? czy ja mówię, że mi coś obrzydza.... koniec tematu.

a czy ja mówię, że półnagie laski mi nie przeszkadzają? jak zwykle na kafe afera....

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
no to nie patrz jak Cie brzydzi

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
no to nie patrz

Gość xoxoxoxytuy
Ja piernicze piszesz jakbys po kilka razy dziennie widziała brzydką grubaske która przed twoim facetem wystawia cycka by nakarmić dziecko.

Gość moniczka :P
Ja widziałam dwa razy w życiu jak babeczki karmiły swoje dzieciaczki w kościele podczas mszy i w przychodni siła wyższa nie wiem jak bym się zachowała gdybym była na ich miejscu trochę niesmak jest ale grunt żeby dzieciak nie chodził głodny :)

Gość ewfwefeewfew
karmienie z cycem na wierzchu w miejscu publicznym powinno być traktowane jak ekshinbcicjonizm i karane mandatem!!!!!!!!!!!!