Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karioka1111

Norwegia

Polecane posty

Gość Karioka1111

Chciałaby wiedzieć wszystko o życiu w tym kraju.....

Gość Karioka1111
Czy warto wyjechać do tego kraju z dziećmi???? Oglądałam niedawno film o pewnej organizacji; włosy dęba stają.... Czy Barnevernet naprawdę ma taką władzę w Norwegii???

Gość teli,,,
wejdź na www.forumnorwegia.net i tam się dowiesz wszystkiego o życiu w Norwegii pozdrawiam ,ale juz z Polski......może wróce do ''norków''

Jesli chodzi o dzieci to Norwegia jest panstwem, ktore zapewnia dobra opieke. Co do Barnevernet to nikt bez powodu dzieci nie odbiera:O Ale oczywiscie w Polsce jak zwykle trzeba to jakos wyolbrzymic:) Jesli bedziesz miala jakies pytania moge odpowiedziec.

Gość Karioka1111
Oczywiście, że mam pytania.... Obejrzałam film, po którym odechciało mi się wyjeżdżać do Norwegii... nie powinnam być stronniczym, bo wiadomo, że kij ma dwa końce.... Czy możesz napisać mi swój adres e-mail Anabelle?

Gość Karioka1111
Proszę o informacje (wszelkie) o Norwegii. Może ktoś z Was tam był i może podzielić się swoimi wrażeniami?

nie sugeruj sie tym filmem:) jesli masz pytania to moge odpowiedziec. Moj mail anabelle256@wp.pl Co do zycia w Norwegii to jesli rozwazasz wyjazd i masz prace to polecam, ale napisz moze na maila cos wiecej o sytuacji i czego sie konkretnie obawiasz.