Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duzi23

Wrażliwy,inteligentny ale brzydki chłopak nie ma szans u normalnych dziewczyn?

Polecane posty

Chyba właśnie tak jeśt.. Jestem świadomy tego,jak wyglądam.choć uważam że nie odrazam wyglądem,jestem inteligentny,bardzo wrażliwy,opiekuńczy,kulturalny,uczuciowy.. Mam ponad 190cm wzrostu..szczupła sylwetkę.. A mimo to ciągle doznaje gorszego traktowania od każdej dziewczyny.. Pogardliwe komentarz.wzrok pełen pogardy.. Dlaczego traktujecię takich jak ja w taki sposób.jakby przynajmniej coś wam zrobili? Dlaczego piękny koles który bije i zdradza jeśt i tak fajny i zawsze ma kogoś przy sobie..a ktoś.kto pragnie stałego uczucia..ale ma brzydka twarz..jeśt sam..nie szukam piękności..bo najpiękniejsze są te niedoceniane.często też obrażane wrażliwe istotki..niepiękne dla innych chłopaków..marzę o takiej dziewczynie..wrażliwej i delikatnej..która będę mógł się troszczyć i opiekować..tylko czy taka dziewczyna chciałaby poznać brzydkiego chłopaka?

Gość tak u takich
znajdz taka sama brzydka, takich jest pelno

Nie ma brzydkich dziewczyn-to zwykle pustaki zakochane w sobie tak klasyfikują ludzi..ale tak marzę o takiej"brzydkiej"dziewczynie..jeśli jakąś osóbka zechce mnie poznać proszę o maile sebkas@onet.eu

Gość tak u takich
z takim charakterem to na pewno nie znajdziesz

Gość Fauxnews
człowieku ogarnij się gdzie ty żyjesz bo kobiety są tak głupie ze hej one lubią takich brutali co napierdalają je albo zdradzają i oszukują uwielbiają byc wykorzystywane one takich macho lubią wręcz latają za takimi

Gość z tego co napisałeś wcale nie
wydajesz się atrakcyjny pod kątem charakteru...

Bo jestem opiekuńczy i wrażliwy?no tak..wzór kochanego mężczyzny to damski bokser okradający sklepy tak?

Gość kamagggg
ja zauwazylam ze faceci mierza zbyt wysoko. szukaja jkiejs szlicznotki, ktora ma wielkie mniemanie o sobie a one ich odrzucaja. poszukaj wsrod mniej atrakcyjnych, grubszych i mniej przebojowych kobiet a natrafisz na prawdziwy diament.

Widocznie podrywasz nie takie dziewczyny jak trzeba :) faceci często mają ten "problem". Zazwyczaj przez to że liczą na to że zechce ich laska która ma powodzenie u 99% facetów

A czy właśnie nie napisałem że poszukuje takiej osoby?chyba niektórzy mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem

Gość kamagggg
ja bys zagadal do laski 100kg z masa pryszczy napewno by ie umuwila i pokochala wiec nie mow ze nie szukas zlaluni :P

Gość jesli nie szukasz
pieknosci to napewno znajdziesz dziewczyne . Dam Ci jednak dobra rade - najpierw uwierz w siebie .Zrob cos dla siebie - znajdz jakas prace ( jesli jej nie masz ) - to podniesie Twoja wartosc w oczach dziewczyn ,zacznij biegac czy chodzic na silownie - to tez da Ci lepsze samo poczucie i checi do zycia .Potem zacznij choc raz w tygodniu wychodzic ,chocby do baru z kolega , jesli nie masz kolegi to najpierw go koniecznie znajdz chocby przez internet . A najwazniejsza rada jest taka - przestan smecic ze jeste brzydki , bo dziewczyna moze na Ciebie patrzec innymi oczami , moze zauwazyc ze masz inteligencje w twarzy i wrazliwosc w oczach , nawet przez mysl jej nie przejdzie ze jeste brzydki , ale jak Ty jej od poczatku o tym powiesz , to po zabawie . Ludzie mysla o nas tak jak my sami o sobie myslimy , jesli sam nie bedziesz mial do siebie szacunku i znal swojej wartosci ,to nikt Cie nie poszanuje . Dziewczyny nie lubia zakompleksionych chlopakow . A teraz idz w swiat i nie smec wiecej .Zmien swoje mysli bo to one kreuja nasz swiat .

Fakt jestem osoba zagubiona..niepewna siebie,wręcz można powiedzieć że przez swoją twarz nienawidzę siebie..boję się spojrzeń ludzi..każde z nich odbieram jako negatywne..i jeśt mi z tym tak bardzo źle..nie lubię chodzić do pubów..wolę długie spacery..a jeśli chodzi o siłownię-fakt-nie uczęszczam ale regularnie gram w piłkę i mam dobra kondycję.. No i nie wiem..jak można znaleźć kolegę przez neta.. Nie mówię że szukam dziewczyny..bo coraz częściej łapie się na tym.że z ta twarzą na nią nie mam szans..ale..może uda mi się zdobyć prawdziwą piękna przyjaźń?

"no tak..wzór kochanego mężczyzny to damski bokser okradający sklepy tak?" Właśnie za taki tekst. Nie znoszę takich ograniczonych ludzi którzy wybierają z rzeczywistości wyłącznie to co im odpowiada, to co pasuje do tezy którą sobie założyli. Tezy która ma tłumaczyć dlaczego tak bardzo życie ich krzywdzi. Którzy dodatkowo są przewrażliwieniu na swoim punkcie. Lubię takich co wiedzą, że świat nie jest czarno-biały, ktorzy mają dystans do siebie, poczucie humoru, wiedzą, że ludzie są różnorodni, potrafią wziąć życie w swoje ręce zamiast zwalać winę na innych. I tacy, niezależnie od płci, mają zwykle udane życie bo wiedzą czego chcą i dążą do tego zachowując pozytywną energię:)

Widzę że tutaj nie ma ani jednej osoby czującej i myślącej jak ja..ok przepraszam że wogle śmiałem umieścić te pytanie na waszym forum.proszę moderatora o usunięcie mojego tematu..hej

Gość jesli nie szukasz
Jesli grasz w pilke ,to juz plus . Mozesz dac ogloszenie w necie ze szukasz kolegi ze swojego miasta ( spotkalam sie z takimi ogloszeniami ) .To sie przelam ,wyjdz do pubu ,wypij piwko i odrazu spojrzysz na swiat z lepszej perspektywy . Z Twoim podejsciem do czlowieka i tym ze nie oceniasz dziewczyn po samym wygladzie masz bardzo duze szanse poznac jakas dziewczyne i niekoniecznie brzydka ,choc wyczuwam ze przy takiej czulbys sie bezpieczniej . Troche Cie pociesze ze z takiego zagubienia sie wyrasta , a najbardziej pomaga w tym praca , wtedy wzrasta w nas poczucie wartosci .I nie zgadzam sie z poprzednikami , masz fajny charakter ,jestes bardzo inteligentny i napewno przez to wcale nie brzydki , jak piszesz , uwierz w siebie , niedlugo napewno jakas dziewczyna to zauwazy .Pomysl o sobie ze jestes fajny gosc o jakim ( takim wrazliwym chlopaku ) nie jedna dziewczyna marzy , masz w sobie duzo do zaoferowania .Milosc napewno znajdziesz . Jesli natomiast myslisz o powaznym zwiazku ,zalozeniu rodziny , to musisz miec prace ( wnisokuje ze jej nie masz skoro zakladasz temat o tej porze ) na to dziewczyny tez juz zwracaja uwage w Twoim wieku , nawet bardziej niz na wyglad .Usmiechaj sie do dziewczyn ,a ktoraj Cie zauwazy .Powodzenia .

Gość jesli nie szukasz
Jesli grasz w pilke ,to juz plus . Mozesz dac ogloszenie w necie ze szukasz kolegi ze swojego miasta ( spotkalam sie z takimi ogloszeniami ) .To sie przelam ,wyjdz do pubu ,wypij piwko i odrazu spojrzysz na swiat z lepszej perspektywy . Z Twoim podejsciem do czlowieka i tym ze nie oceniasz dziewczyn po samym wygladzie masz bardzo duze szanse poznac jakas dziewczyne i niekoniecznie brzydka ,choc wyczuwam ze przy takiej czulbys sie bezpieczniej . Troche Cie pociesze ze z takiego zagubienia sie wyrasta , a najbardziej pomaga w tym praca , wtedy wzrasta w nas poczucie wartosci .I nie zgadzam sie z poprzednikami , masz fajny charakter ,jestes bardzo inteligentny i napewno przez to wcale nie brzydki , jak piszesz , uwierz w siebie , niedlugo napewno jakas dziewczyna to zauwazy .Pomysl o sobie ze jestes fajny gosc o jakim ( takim wrazliwym chlopaku ) nie jedna dziewczyna marzy , masz w sobie duzo do zaoferowania .Milosc napewno znajdziesz . Jesli natomiast myslisz o powaznym zwiazku ,zalozeniu rodziny , to musisz miec prace ( wnisokuje ze jej nie masz skoro zakladasz temat o tej porze ) na to dziewczyny tez juz zwracaja uwage w Twoim wieku , nawet bardziej niz na wyglad .Usmiechaj sie do dziewczyn ,a ktoraj Cie zauwazy .Powodzenia .

Gość jesli nie szukasz

Gość sssssssaaaaaaaaaaaaaaama
a skad jestes?

"dziewczyna to cudowną istotą.której uczucia wyższe są tak delikatne..i wzniosłe..traktowanie jej jako przedmiot do dawania rozkoszy jeśt podłe.." Mnie osobiście od takich tekstów mdli, dziewczyna to normalny człowiek mający swoje wady i zalety. Ale pewnie są takie co będą się tym jaraly. "Widzę że tutaj nie ma ani jednej osoby czującej i myślącej jak ja..ok przepraszam że wogle śmiałem umieścić te pytanie na waszym forum.proszę moderatora o usunięcie mojego tematu..hej" Ojeju, uraziłam wielkiego pana romantyka...ta idź do kąta popłacz, że nikt Cię nie rozumie:D Nie jesteś egzaltowaną nastolatką tylko dorosłym człowiekiem, który powinien nie bać się wyrażać swojego zdania, który powinien umieć je bronić itd a nie fochać się bo ktoś myśli przeciwnie. Już wiesz czemu nie masz powodzenia?

Gość ajajuz
idz sie leczyc, nie przyuszedles tu po porade tylko pozmedzic, ludzie Ci madre rzeczy pisza a Ty narzekasz. wez sie za siebie bo mi sie wymiotowac chce jak widze takie wampiry energetyczne. nikt mnie nei chce bo jestem brzydki no straszne.

"masz fajny charakter ,jestes bardzo inteligentny " Co jest fajnego w negatywnie nastawionym do swiata marudzie który urodę utożsamia z pustotą? On właśnie ocenia przez pryzmat wyglądu, brzydki=wartościowe wnętrze, ładny=pusty, zdradzający, agresywny

Dziękuję za słowa otuchy..niestety.nie mam obecnie pracy.jestem 22latkiem.ależ zamierzam przenieść się do większego miasta-obecnie mieszkam w Przemysłu-w celu znalezienia pracy i dalszej edukacji..ale fakt-w tym wieku nie myśli się jeszcze o rodzinie:)poprostu bardzo chciałbym mieć kogoś.kto zaakceptuje mnie takim jaki jestem.i może..polubi..lub..pokocha?wiem że nie mogę podobać się dziewczynom..ale..może..którąś zobaczy we mnie chłopaka pragnącego być zauważonym..pragnącego poczuć się potrzebnym.-kochanym..nie obrażam się.poprostu widzę że większość osób tu piszących lubi tylko dogryzc niż pomoc.. A co do samooceny..cóż jestem człowiekiem z DDA..a takim osobom naprawdę.mimo że np ja jestem dość wygadany.ciężko uwierzyć w siebie..i myśleć o sobie pozytywnie..

Gość ajajuz
moim zdaniem poprostu marzy ci sie lalunia a cie nie chca wiec jeczysz. pisalam znajdz sobie jakas gruba babe ktora cie zechce

Gość ggawge
Stary Ciebie się nie da czytać. Masz niesamowicie wkurwiający charakter i w tym jest problem. Sam jestem brzydki jak noc, ale wiem, że to nie wygląd ma największe znaczenie a charakter.

Nie..nie chce żadnej-laluni-bo sporo w życiu przeszedłem i wiem jakie wartości się w życiu liczą..nie jestem wzrokowcem jak większość facetów..

Faktycznie coś tam napisałeś ;) ale i tak nadal uważam że podrywasz nieodpowiednie dziewczyny, albo robisz to w taki sposób że laski myślą że jaja sobie z nich robisz...nie ma cudów żeby akurat z biednym Tobą dziewczyny nie chciały sie umawiać. I nie generalizuj proszę że przystojni faceci są tacy najgorsi, a Ty jeden największy ideał :p Zresztą Ty jesteś przystojny :) tzn dla mnie wysoki facet to już 30% przystojności

Gość kora82
EE moze przytyj albo idz na silke to juz taki brzydki nie bedziesz. Nie ma nic gorszego niz chudy facet. Co do wygladu to rozejrzyj sie, iIe jest brzydali w naszy kraju-wiekszosc A ci co maja fajne zadbane laski to pewnie sa kasisc bo te ladne na byle co nie leca. Jak juz leca to leca na kase i wyglad dla nich jest drugarzedna wartoscia.

hahah :D i mam nadzieję że nie próbujesz podrywać lasek, które nie mają powodzenia ponieważ "są za mądre i to facetów odstrasza" :p jeśli przypadkiem tak, to radzę przerzucić sie na dziewczyny, które nie ukrywają kompleksów za zawyżonym mniemaniem o sobie, a tak na prawdę nie mają powodzenia bo są niesympatyczne i żaden facet nie moze z nimi wytrzymać