Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paereł

AWANGARDA - Świebodzin

Polecane posty

Gość Paereł

Czy znacie ta ekipę? jak ona gra? Czy idzie przy tym tańczyć ? Wypowiedzcie sie prosze

Polecam , owszem grają SUPER MUZYKĘ DLA KAŻDEGO . Robią rewelacyjne konkursy . Polecam

Gość Kamila54
Oni są najlepsi ! Przy nich można się bawić do rana, także w ogole sie zastanawiaj jak szukasz takiego zespołu, udanej zabawy ! Pozdrawiam

Gość Emma s0sd
Zgadzam się z poprzednikami, aczkolwiek powiem więcej na ich temat. Organizowałam wesele jakiś pół roku temu - zresztą cudowne i naprawdę świetnie wspominane przez rodzinę, gości i przede wszystkim mnie :) O zespole Awangarda dowiedziałam się od znajomej, u której na weselu też grali. P.Natalia ma śliczny, silny głos, a cały zespół włożył w występy całe serce. Dobrali takie piosenki, które podobały się i młodym i starszym gościom. Uniwersalne i zachęcające do tańca. Dużym plusem jest charyzma i obycie z instrumentami. Zespół dodał uroku całemu weselu i polecam go wszystkim z czystym sercem :)

Gość Oliwia---
Zgadzam się z poprzednikami, aczkolwiek powiem więcej na ich temat. Organizowałam wesele jakiś pół roku temu - zresztą cudowne i naprawdę świetnie wspominane przez rodzinę, gości i przede wszystkim mnie :) O zespole Awangarda dowiedziałam się od znajomej, u której na weselu też grali. P.Natalia ma śliczny, silny głos, a cały zespół włożył w występy całe serce. Dobrali takie piosenki, które podobały się i młodym i starszym gościom. Uniwersalne i zachęcające do tańca. Dużym plusem jest charyzma i obycie z instrumentami. Zespół dodał uroku całemu weselu i polecam go wszystkim z czystym sercem :)

Gość Marrrrrrrtaaaaaaaaaa
Muszę się zgodzić z resztą. Ciekawa jestem czy jest ktokolwiek, komu nie podobała się gra zespołu :) Mi ona bardzo przypadła do gustu, trio się świetnie spisało na studniówce :)

Gość degustant wina :)
chyba wszystko zostało powiedziane. są dość ogarnięci, w Lubuskiem na chwilę obecną zrobili na mnie największe wrażenie.

Gość polip_
Wiedzą w jaki sposob zabawiac gosci, sa dosc pomyslowi... Grali bardzo ladnie, chyba nikt nie mogl narzekac na nude. spodobala mi sie ta Pani od nich, Natalia... Ladnie spiewala.