Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starosc to koszmar

jaki jest koszt prywatnego domu opieki dla osoby z zaawansowanym Alzheimerem?

Polecane posty

Gość gość
10.24 zdecyduj się czy z tego, co słyszałaś, czy masz tam zamiar umieścić ciotkę, czy sąsiadka ma zamiar umieścić tam babcię, czy też sąsiadka dopiero zapisze babcię, bo odgrzebujesz tematy sprzed paru lat i wszędzie co innego wypisujesz

Gość gość
Nie mam pojęcia jakie koszt przedstawiają się dla takich osób, ale wiem, że i bez tego trudno o dobry dom opieki dla osób starszych. My dla swoich rodziców poruszyliśmy niebo i ziemię. Dopiero po roku czasu poszukiwań, znaleźliśmy miejsce które spełniało nasze wymagania. Bo przecież nie oddam osób które kocham ponad wszystko w byle jakie miejsce, a z nami mieszkać nie mogą. Wprawdzie zdrowotnie nic im nie dolega, ale sprawdź ofertę przedzwoń lub napisz i zapytaj jakby było to w twoim wypadku. Znajdziesz ich na www.senior-residence.pl/

Gość gość
Znam doskonale www.senior-residence.pl . Naprawdę świetne miejsce dla osób starszych, schorowanych, maja tam potrzebną opiekę i poświęconą uwagę. Dzięki temu, wiem, ze moja mama ma wszystko co jest jej na co dzień potrzebne, gdy jestem w pracy. Polecam:)