Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnjhjkghggjll

cały czas chce mi sie spac,nie mam enrgii,co mi dolega??

Polecane posty

Gość a ukjj
Jak lekarz tez chory:(

Gość bubblebooble
mozesz miec niedoczynnosc tarczycy, ale takze wiele innych schorzen. polecam wizytę u rodzinnego

Gość fdfdrdfre
jesienna handra

Gość Anastasssja
przesilenie organizm przygotowuję się do zimy niektórzy odczuwają na jesieni inni na wiosnę, kiedy organizm przestawia się na ciepełko :)

Gość I tak
Mozliwe ze to depresja jesienno zimowa,polecam naswietlania lampą FOTOVITA

Gość masz na 100
procent SAD!!! Poszukaj w necie co to jest. Zresztą masz tu link do strony, gdzie to znajdziesz www.vademecum.zdrowia.prv.pl 🖐️

Gość masz na 100
cyt. z www SAD - niedostatek światła Ogromne zniechęcenie Od kilku lat trwają badania nad syndromem cierpień fizyczno-psychicznych, związanych nie tylko ze świętami. Kulminacja tych cierpień następuje często na przełomie grudnia i stycznia. Ich sprawcami nie jest św. Mikołaj czy brak miejsc na parkingu przed centrum handlowym. Nowe schorzenie znane jest od kilku lat jako sezonowe zakłócenie równowagi ( po angielsku: seasonal affective discorder). W skrócie SAD, co w angielskim znaczy "smutny". O SAD wiadomo już niemal wszystko. Ludzie nauki rozpoznali już, w jakim stopniu przypadłość ta różni się od depresji klinicznej lub też od przeciętnego podniecenia lub depresji, wywołanej okresem świątecznym. Wiedzą również, jak zapobiegać SAD i jak zwalczać jego symptomy. SAD znany jest pod bardziej popularną nazwą "depresji zimowej", co czasem może być jednak terminem mylącym. Objawy tego syndromu są często zbliżone do objawów depresji klinicznej. Choroba zaczyna się od uczucia zmęczenia i ociężałości, spadku energii oraz zainteresowania sprawami codziennymi, dotychczas sprawiającymi radość

Gość pomaranczowa cholera
jeszcze na SAD za wczesnie. Dopiero pazdziernik. Mieszkam na polnocy i mimo ze dni sa duzo krotsze nikt nie narzeka na brak swiatla. Ja bym zrobila sobie podstawowe badania krwi i zaczela lykac witaminy.

Gość roladinia
to jest lenistwo , wstawaj do roboty !!!!

Gość I tak
O jak mieszkasz na połnocy to zdecydowanie brak światła