Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megan01

Moja koleżanka kupiła BMW i przerobiła go na gaz...

Polecane posty

Gość megan01

auto nowe z 2005 ale uzywane, tyle kasy wydala by teraz dziadować bo nie stac ja na benzyne haha to profanacja marki i auta, jak sie jest biednym to kupuje sie tanie auto a nie brac kredyt i teraz dziadować w luksusowym samochodzie

Może nie tak radykalnie, ale mam podobne zdanie na temat montowania instalacji gazowej do stosunkowo dobrych i drogich aut. Pomijając już fakt, że instalacja gazowa na dłuższą metę, doprowadza samochód do technicznej ruiny.

Gość chociaz jestem kobieta
uwazam to za zenujace takich rzeczy sie po prostu nie robi :D

Gość no i co z tego?
Akurat wasze zdanie w tej kwestii nikogo nie interesuje jak ktoś sobie kupuje auto to może z nim robić co mu się chce gorzej, gdy kogoś stać na drogi samochód a nie stać na zimowe, dobre opony :-P

Gość no i co z tego?
"auto nowe ale używane" ha, ha, ha

Gość Anonim6285
to juz mogla diesla kupic

"jak ktoś sobie kupuje auto to może z nim robić co mu się chce" może zrobić to co chce ale każdy inny może to skomentować

Gość Nie rozumiem, skoro kogoś stać
i na samochód, i na instalacje dodatkowo ma jeździć non stop na benzynie bo ktoś inny uważa, że wtedy jest ok? Wy kupujecie samochodu wyłącznie dla szpanu a nie dla wyższej jakości, bezpieczeństwa i niezawodności? bo wydaje mi się, że tylko albo fanatycy (którzy nie napiszą "Auto nowe ale używane"), albo puści szpanerzy w taki sposób rozumują. Zresztą, kilkuletnie bmw widze robi u nas jeszcze za niewiadomo jaki luksus...