Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdhjnfgjnhfgjnn

Czy warto sie odewac i czy on sovbie nie pomysli ze jestem jakas natarczywa

Polecane posty

Gość fdhjnfgjnhfgjnn

Hej wszystkim, prosze o powazne potraktowanie,. poznalam pewnego chłopaka w klubie w piatek, przystojny elegancki zabawny widac ze facet na poziomie :) tanczylismy rozmawialismy troche nawet wymienilismy sie numerami tel, odezwal sie od razu na drugi dzien, chociaz rozmowa SMS w pewnym momencie nam sie urwała i juz nic wiecej nie pisal. Nie wiem czy odezwac sie dzis jako pierwsza i co napisac... Wypada ? Czy poczekac i odezwac sie jutro, zeby nie wyjsc na jakas natarczywa prosze od szybka odpowiedź:)

Gość jak mu się podobasz to nie
nie wyjdziesz na natarczywą. no i jak koles jets faktycznie normalny to będzie ok:) wiesz, facet też może ocenia czy jesteś księżniczką co to pierwsza nie napisze czy nie.

Gość traffka
nie pisz , zblaźnisz sie

Gość fdhjnfgjnhfgjnn
no to spoko, ale hmm nie mam pojecia co mu napisac, na prawde mi sie spodobal i mam ochote go poznac, mam wrazenie ze jugo kiedys gdzies poznałam widywałam tak jakby w dziecinstwie...

Gość jak mu się podobasz to nie
jak zwykle, 99% komentarzy "nie pisz pierwsza, wyjdziesz na taką owaką, czekaj na jego ruch" itd jest pisane przez kobiety. Tak, może i mają swoje doświadczenia które polegały na tym, że nie potrafiły zobaczyć, ze facet je olewa i pisały pierwsze. A wielu facetów też lubi patrzyć czy babka umie wziąc sprawy w swoje ręce czy czeka na łaskawcę. Może typowy zdobywca uwielbia niedostępne, jednak myślę, że taki facet dla normalnej kobiety mało atrakcyjny. No co masz napisać nie wiem a nawet jak Cię oleje...przynajmniej głowy sobie nie będziesz nim zawracała