Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddadakjsajasljahsas

Randka internetowa, jestem gruba POMOCY!!!

Polecane posty

Gość ddadakjsajasljahsas

Co robić? Zniknac, odwolać, pójsc czy powiedzieć przed? Jutro mam randke z facetem, z ktorym pisze od 3 miesiecy. Widzial moja twarz, twarz mam bardzo ladna oczywiscie sa gusta i gusciki, nie o to chodzi, ale cialo porazka, jestem gruba... Mialam problemy hormonalne, depresje, ale to nie tylko przez to, sama jestem sobie winna bo czesto zajadalam smutki 😭 Figure mam mniej wiecej taka http://prawdziwekobietymajakraglosci.pl/wp-content/uploads/2012/08/IMG_9923-copy.jpg http://prawdziwekobietymajakraglosci.pl/wp-content/uploads/2012/05/IMG_9408.jpg choc jezeli chodzi o ramiona to blizej mi do pierwszej pani

Gość phifffi
no jestes gruba. czemu nie pokazalas mu sie cala na zdj? on nie prosil cie o zdjecie calej ciebie? nie wierze. na co liczylas? mozna sie bylo spodziewac, ze w koncu dojdzie do spotaknia i wtedy zonk. facet poczuje sie zrobiony w ciula i slusznie. 3 m w dupie. chyba ze gustuje w puszystych. ale chodiz o smak fakt. on juz wie, ze masz kompleksy. no i troche go oszukalas jakby tym, ze niepelna prawde o sobie dalas.

Gość bx,cnbx,cbx,bnx
o fuckkkk, no jak facet woli grube to idz, a jak nie to najpierw schudnij, ja mialam problemy z jelitami i przybylo mi 11 kg, dopiero jak dosc schudlam zaczelam sie umawiac na randki, nigdy bym sie nie pokzala w takim stanie,

Gość ddadakjsajasljahsas
On w ogole nie chcial zdjecia, mowil ze nie to sie dla niego liczy, pozniej tak samo z siebie wyszlo ze wyslalismy sobie zdjecia. Jestem w kropce. Powiedziec przed spotkaniem czy nie? :O

Gość redondo
Gość nie mów bo to będzie
wyglądało jakbyś miała z tym duży problem, w ogóle ni epokazuj że sie tym przejmujesz, wręcz możesz sobie coś zażartować na ten temat serio, osoby z dystansem do siebie są o wiele lepiej odbierane

wyglądało jakbyś miała z tym duży problem, w ogóle ni epokazuj że sie tym przejmujesz, wręcz możesz sobie coś zażartować na ten temat serio, osoby z dystansem do siebie są o wiele lepiej odbierane

Gość ddadakjsajasljahsas
Nie wiem bo go nie znam jezeli bylby inteligentnym, madrym, romantycznym i wrazliwym facetem to tak :) Ale nie pytam o to. Sens topiku jest inny. Prosze o pomoc;)

Gość bzdury piszecie ludzie!
wcale nie jestes gruba autorko-powiedziałabym,ze to nadwaga. jeśli facet od samego początku mówił,że Twój wygląd nie ma znaczenia, to czym sie przejmujesz? Ubierz sie sexi, głowa do góry,pierś do przodu i baw się dobrze na randce! A jesli mu sie nie spodobasz, to niech spada na drzewo i szuka sobie wieszaka. Powodzenia!

Gość ddadakjsajasljahsas
Gruba jestem i mam tego swiadomosc, obecnie sie odchudzam takze... Po prostu boje sie jakiegos ponizenia :O Dziekuje za wszystkie odpowiedzi ;)

sory, ale nie możesz napisać niech szuka sobie chudej tylko musisz obrażać i wstawiać "wieszaka"? chcecie tolerancji to też się kurwa nauczcie jej...

Gość ddadakjsajasljahsas
Nie mam problemu z wychodzeniem do ludzi, jestem osoba towarzyska odkad pozbylam sie problemow "natury emocjonalnej", a i do klubu czesto sie wybiore i nie raz sie zdarzy, ze jakis poprosi mnie do tanca tylko w tym przypadku chodzi o to, ze w jakims stopniu mi zalezy na tym czlowieku, jemu ponoc na mnie tez. :O

Gość Nie chce by.y ale
Jesteś bardzo ładna i ciut biodra spore ale tak to normalna budowa Idź i udawaj ze myślisz ze jesteś ChudA ;)

Gość ddadakjsajasljahsas
Te zdjęcia powyższe to nie moje, ale odnośnie ciała to mniej więcej mam taką figurę. Brzucha dużego nie mam, wiadomo jakiś tam mam, płaski nie jest, ale nie wylewa się, natomiast uda i pupa są ogromne...

Gość wygląd jest istotny w jakimś
tam względzie, tylko my go subiektywnie pojmujemy , jeden woli takie, drugi inny, i w dodatku osobowość sprawia, ze ktoś nam jeszcze bardziej się podoba więc będzie OK możesz jutro napisać wrażenia;)

Gość ddadakjsajasljahsas
O ile nie zemdleje podczas podrozy w miejsce spotkania to napisze ;)

Gość ddadakjsajasljahsas
No i oczywiscie mam swiadomosc, ze jest istotny mimo tych powyzszych przytoczonych slow tego faceta ;)

Gość Evvvvvka
To norma, spasiona locha wielce sie oburzy jak nazwie się ją wprost ale sama ma prawo wyzywać innych od wieszaków. To nie do autorki tylko do jakiejs tam kretynki wyżej. A dla wielu facetów najbardziej liczy się twarz u kobiety. Zreszą jakby był tak wyczulony na figure to sam chciałby zdjecia całej sylwetki

Gość ddadakjsajasljahsas
Ja nigdy sie nie obrazam jak ktos nazwie mnie gruba, glupota jest obrazanie sie za prawde ;)

Gość a Ty widziałaś
jego zdjęcie??czy tez tylko twarz?? moim zdaniem idź na żywioł, może akurat woli kobiece kształty,a nie wieszaki sklepowe ;) a jak nie, to jego strata :)

powiedz mu albo przed randką wyślij mu twoje normalne zdjęcie, potem zdecydujecie czy chcecie się spotkać. unikniesz rozczarowania i upokorzenia - z drugiej strony zawsze można się odchudzić.

Gość ddadakjsajasljahsas
Czarna skarpeta nie, nie widzialam, tzn zdjecie bylo tak do pasa. To szczuply facet. I tez myslalam o tym, zeby mu wyslac zdjecie. Kurde nie mam problemu z przyznaniem sie do tego, ze jestem gruba samej sobie prosto w twarz, ale nie wiem jak to zaczac rozmawiajac z nim. On wie o moich problemach z hormonami itp, ale nigdy nie mowilam mu jakie to przynioslo konsekwencje.

Gość ddadakjsajasljahsas
Pomylka, czesc o zdjeciu do pasa bylo do "a Ty widziałaś", a reszta do Skarpety :)

Gość Justyna22..,
Ja też uważam, że powinnaś pójść na żywioł i nastawić się optymistycznie :) Jeśli coś przez fakt Twojej wagi będzie nie tak to tylko on wyjdzie na idiotę skoro wcześniej wprost przyznał, że wygląd nie jest dla niego istotny.

Gość ddadakjsajasljahsas
Dziękuję i Justynie i Złej Dziewczynie za opinie ;)

Gość autorka tego watku...
Juz po spotkaniu, ktos chcial zebym napisala jak bylo. Nie odrzucil mnie :)

ja bym wytlumaczyla dlaczego tak jest , mysle ze przyczyna tez robi roznice w postrzeganiu takiej osoby. choroba a nieumiarkowanie w jedzeniu to dwie rozne sprawy. jesli zaakceptuje to to bardzo dobrze o nim swiadczy, jesli nie - przelknij to, kazdy ma prawo do swojego gustu.

Gość Kobiety sa jednak.....
Zachował się kulturalnie, teraz zacznie mieć coraz mniej czasu, aż w końcu wyparuje jak kamfora.