Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddadakjsajasljahsas

Randka internetowa, jestem gruba POMOCY!!!

Polecane posty

Gość sadasd
To nie ma roznicy z jakiego powodu jest gruba. Jest gruba i tyle. Dla mnie np. to jest zalosne jak ktos sie probuje tlumaczyc choroba. Czasami to rzeczywiscie choroba ale 90% osob ktore sie tak tlumacza klamie.

Gość autorka tego watku
Kobiety sa jednak..... Zachował się kulturalnie, teraz zacznie mieć coraz mniej czasu, aż w końcu wyparuje jak kamfora. No nie wiem dzis kolejny raz sie spotykamy za 2 godziny i sam to zaproponowal. sadasd To nie ma roznicy z jakiego powodu jest gruba. Jest gruba i tyle. Dla mnie np. to jest zalosne jak ktos sie probuje tlumaczyc choroba. Czasami to rzeczywiscie choroba ale 90% osob ktore sie tak tlumacza klamie. Napisalam przeciez ze to nie tylko wina choroby bo przez zle samopoczucie zajadalam takze stresy A co do spotkania to powiedzial wczoraj ze gdyby go obchodzilo ile waze to by mnie o to spytal ;)

Gość gość
Ja pomimo kilku nadprogramowych kilogramów poznałam fantastycznego faceta. Pomógł mi w tym bezpłatny portal randkowy http://www.dyskoteka.co/ Polecam go wszystkim, bo ja dzięki niemu nie jestem już samotna. :)

Gość gość
Sp... Z tą reklamą ciulu. Nie wchdzcie na to G... ta dyskoteka to drugie badoo

Gość gość
Teraz tez mam ten sam problem