Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

123margot123

odczytanie wyniku testu - pozytywny, czy negatywny?

Polecane posty

Drogie forumowiczki, chciałabym prosić Was o pomoc. Przez 1,5 roku stosowałam antykoncepcję [pigułki], ale mija już 4 miesiąc, kiedy je odstawiłam. Biorę kwas foliowy, pierwsze cykle po odstawieniu były jak w zegarku 23-dniowe... a teraz okres mi się spóźnia. Z testów owulacyjnych wychodziłoby, że ten cykl byłby dłuższy, a owulacja wystąpiła ok. 29.09. Poprzednia miesiączka zaczęła mi się 15 września i do tej pory ani widu, ani słychu. Boli mnie w podbrzuszu, czasem kuje lewy jajnik i lekko pobolewają brodawki. Zrobiłam test strumieniowy bobo test, dziś koło 16:00 [na opakowaniu napisane, że niekoniecznie z porannego moczu]. I nie wiem, jak interpretować ten wynik :( Druga kreska leeeedwo widoczna, jakby tylko prześwit, ale testowa też delikatna. Czy ktoś miał podobnie? Dziękuję za pomoc. http://zapodaj.net/3ff0fdd8772df.jpg.html http://zapodaj.net/ddccd3f3a6be7.jpg.html

Gość hvjdjdg
Ja mialam tak samo kreska wyniku ledwo widoczna chyba nawet tylko ja ja widzialam teraz jestem w 12 tc:) powtorz test za kilka dni ale jestem pewna ze mozna ci pogratulowac:)

Gość ty wyżej zastanow sie
Co piszesz.... :o ewidentnie brak ciąży. A spóźnienie okresu jest wynikiem odstaienia tabsow.

Gość Gratulacje :)
Wynik jest na pewno pozytywny :) jesli jest druga kreska, choćby to był cień cienia to wynik jest pozytywny. Dla pewności powtórz jutro rano test z pierwszego moczu :) ja miałam tez taką bladziutką kreseczkę, a teraz mi leci 7 miesiąc ciąży. Powodzenia :)

Gość ffdjd
Ty sie chyba nie znasz albo jestes facetem;) kreska ciazowa nawet minimalna oznacza ciaze!! I wez mi tu nie wkrecaj bo ja mialam identycznie po kilku dniach powtorzylam test i kreska byla juz wyrazniejsza dlatego trzeba powtorzyc test po kilku dniach a autorka odstawila tabsy 4 miechy temu

Gość Gratulacje :)
Wystarczy powtórzyć rano z pierwszego moczu :) a najlepiej kupić test innej firmy, bo te są mało czułe pomimo tego co pisze na opakowaniu.

Gość moim zdaniem.......
moim zdaniem tej drugiej kreski prawie wcale nie ma, chyba, ze na zdjeciu tak wyszło. zrób jutro rano przy pierwszym siusianiu, jeszcze jeden.

Dziękuję dziewczyny za szybką odpowiedź Nie ukrywam, że serducho mocniej bije (jak szalone!!!). Ten test teoretycznie wykrywał hbcg od stężenia 10 (strumieniowy). Kupiłam tez płytkowy bobo test, on działa od 25. Zrobię rano, zobaczymy... myślę też, że dla świętego spokoju pojadę zrobić test z krwi.

Gość daj znać czy faktycznie
jesteś w ciąży, bo jestem ciekawa czy na teście druga kreska ma różowy odcień czy jest po prostu jasna i widoczna?

Zrobiłam koło 8:30 drugi test, tym razem płytkowy. Tym razem nie miałam już specjalnych wątpliwości - druga kreska wybarwiła się szybko. Dodam, że zdjęcie robiłam koło 12, bo rano poleciałam robić betę. Na zdjęciu druga kreseczka już bledsza niż rano, ale może dlatego, że wsadziłam test do kieszonki w kosmetyczce, nie wiem. Nie ważne. Na teście strumieniowym miałam wrażenie, że druga kreska tylko prześwituje, że to jakiś cień... a tutaj ewidentnie sie wybarwiła. Załączam zdjęcie i czekam na wyniki bety :) mają być dziś wieczorem albo jutro rano. http://zapodaj.net/9afa1439af480.jpg.html

Gość takaruda
po co ci ta beta? przecież tu jest ciąża jak byk:)

Gość reeeeeeeeee
gratuluje:) i zycze spokojnej ciaży

Gość fsfsf
a ty znowu z tym testem ile to już dni się podniecasz :o