Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkdfkjgburgjfb

Czy dalej mam płacić alimenty jeśli syn jest w poprawczaku?

Polecane posty

Gość lkdfkjgburgjfb
a gotuje i pierze bo ma w domu jeszcze 3 innych dzieci z innego związku i jakby nie było to ona żyje z tych wszystkich alimentów więc stwarza jako takie pozory. Ale można pić, wytrzeźwieć, coś tam w domu zrobić a potem znowu iśc pić.

Gość 231232131
tylko jak ona zawsze była menelką, a ty zupełnie na odwrót to nadal nie rozumiem niechęci dziecka do ciebie, jest juz teraz duze i powinno rozumiec, że mogłes nie móc przez matkę ciebie odwiedzac, a powinno pamietac te czasy dobrze jak mieszkaliscie razem

Gość lkdfkjgburgjfb
menelką zawsze nie była, to sie zaczeło w trakcie trwania związku. Z tego co wiem, to ona synowi mówiła, że to ja nie chce go widzieć. Były sytuacje, kiedy poszedlem pod szkołe i powiedziałem mu ze jutro z nim pójde do kina. Mały sie nastawił i kiedy po niego pojechalem na następny dzien w domu nikogo nie ma. Matka z dziecmi wyszla a jemu powiedziala ze tatuś dzwonił ze nie przyjedzie bo nie ma czasu i tak było ciągle. Doprowadziła do tego ze dziecko mnie znienawidziło... Takich judaszowych zagrywek miala mnóstwo. Mówiłem ze go zmanipulowała...

Gość lkdfkjgburgjfb
a ciągle nie mogłem wystawac pod szkołą przeciez bo tez miałem prace i swoje obowiązki. To sie tak łatwo mówi a czemu toa czemu tamto. Jak ma sie taką cwaną farnce za przeciwniczke to trudno cokolwiek ugrac, zwłaszcza ze sądy zawsze sa po stronie matki...

Gość jemu tylko o kasę chodzi nie
ona taka pijaczka a taka bystra a ty taki porządny i tak skrzywdzony Nie chodzi Ci o kase ? To płac na konto poprawczaka dlaczego wszyscy podatnicy mają płacić na utrzymanie twojego syna ?

Gość lkdfkjgburgjfb
a to jedno z drugim musi sie wykluczac? jeśli chodzi o kase to każdy jest cwany. Cyganie w większości są niepiśmienni ale na kasie ich nie orżniesz. To, że ona pije nie znaczy ze nie ma mózgu, zwłaszcza jesli chodzi o to jakby tu wyłudzić kolejne zasiłki od państwa (bo głównie po to robiła z dziecka debila u psychologa zreszta nie tylko z niego bo reszta jej dzieci tez mają bogate kartoteki u psychologów i psychiatrów) sama pobierając rente z powodu "nerwicy" i dlatego nie może iśc do pracy... A mi zakładając wątek, chodziło tylko o oto, żeby jej nie utrzymywać, bo skoro syna z nia nie ma to na co by te pieniądze (wcale nie małe jak na jedno dziecko) szły? Na jej wóde oczywiście...

mam alkoholików w rodzinie ale żaden nie jest taki cwany żeby ukryć to wsród sąsiadów , w Mopsie itp. A twojej ez udało się to a tobie uczciwemu , starającemu nie wyszło

Gość lkdfkjgburgjfb
a pozatym to co dziwnego jest w tym, że facet moze być w jakiejś sprawie poszkodowany? Facet to nie człowiek? nie ma uczuć? Wy kobiety, zwłaszcza te samotne, jestescie tak agresywnie nastawione na takie sprawy ze nie myslicie logicznie lub chociaż obiektywnie tak jak nam to zademonstrowała pani "tlyyy" twierdząc ze to wszystko moja wina. Wyszło na to ze ja ponosze CAŁĄ odowiedzialnosc za to ze syn wyrósł na kgos takiego a matka co? oprócz tego ze pobierała na niego pieniadze co robi by go wychowac? Prowadza go od specjalisty do specjalisty? i to ma byc wychowanie? Niestety według sadu i według was ona jest tą pokrzywdzoną...

Gość lkdfkjgburgjfb
pisałem o tym wczesniej. SĄSIEDZI PIJĄ RAZEM Z NIĄ! Niestety ona mnieszka w takiej dzielnicy gdzie sami wysiedleńcy mieszkają i w całej kamienicy mieszkają ludzie w którymi ona sie bardzo dobrze skumała dlatego nikt jej nie wsypał ze ona pije, bo pije z nimi! W tym problem!

no jest w tym coś dziwnego Cała dzilnica pijaków??????????? Wszyscy piją i nikt jej nie wydał ???????????????? I MOPS tez nie wie co to za dzielnica BARDZO DZIWNE

Gość lkdfkjgburgjfb
Ech no niestety dzielnica jest nie tylko pijaków, ale i kryminalistów którzy powychodzili z więzienia. Generalnie to jest takie getto w które nikt sie nie zapuszcza, policja wezwana do bójki w brzarze stała na zewnątrz dopuki nie przestali sie bic i weszli tylko zeby pozbierac tych co lezą. Nikt tam nie interweniuje w żadnej sprawie, wszyscy wiedza jak tam jest ale miast nie ma środków zeby cokolwiek z tym robic i wszystkie instytucje także mają to tak naprawde gdzies. Niestety ale sa w polsce takie miejsca i to nie jedno i nie dwa, gdzie przy każdym domu przywiązany jest łańcuchem wózek na złom, okna sa pozabijane deskami a na ulicach co chwile płoną jakieś opony i ci chcwile ktos wszczyna jakies burdy. Ludzie nie mają pojęcia jakie warunki panują w niektórych miastach...

i w MOPS o tym nie wiedzą? Póżno się zrobiło i wymyślasz bajki:D

Gość kinkanka
jemu tylko o kasę chodzi nie a ty myslisz, ze jakas damula z mopsu bedzie wnikac, czy pija czy nie..wazne, ze jest uprane i ugotowane i dziecku nie widac zeber... a sa kamienice gdzie sasiedzi sie dobrali i grzeja wspolnie..wiem z autopsii

Gość lkdfkjgburgjfb
no tak, ludziom którzy zyją w dużych czystych miastach w głowie sie nie mieści, że gdzies moze byc syf kiła i mogiła a MOPS moze miec to gdzies, bo takich spraw jak moja oni mają na pęczki i tak jak pisze kinkanka jesli dziecko jest jako tako oprane, nie przewraca sie z głodu i chodzi do szkoły ( nie ważne ze sie nie uczy ale w budynku szkoły sie znajduje) to mają to głęboko w dupie. Tam w sąsiedniej kamienicy, kobieta dzieciom codziennie na obiad ryż z vegetą dawała a na śniadanie i kolacje chleb z margaryną i baba z MOPSU przyszła i stwierdziła ze kobieta poprostu jest uboga, ale wykazuje starania by jej dzieci miały co jeść wiec wszystko jest w porzątku. A dodam ze pieniądze z alimentów oczywiście przepijała. Tym co nie wierzą, proponuje wpisać sobie w you tuba - Bytom - Bobrek i obejżeć, jak ludzie zyją i nikt z tym nic nie robi. (to nie jest dzielnica w której mieszka moja ex z dzieckiem ale bardzo podobna)