Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzz92

młoda mama w UK

Polecane posty

Gość faktycznie nierozgarnieci ci
ludzie albo to prowokacja: 1. ona chce dawce spermy i chce mieć dziecko 2.on sie na to zgadza i jeszcze wyjedzie do polski zeby dziecka nie widziec zastanawiam się czy wy jesteście zjebanymi małolatami ? ile macie lat 15? 20? Tatuś tak bez ale nie bedzie chciał ogladać dziecka? nie bedzie tesknil?zero uczuć? Od panstwa angielskiego nie dostaniesz NIC! sama musisz wszystko wychodzić a tak po za tym w ciąże nie jest zajść od tak,są ludzie co staraja sie miesiącami i latami a w anglii dodatkowo sukcesem jest tą ciąże donosić !!

Gość zuzz92
Dziecko nie będzie skrzywdzone, potrafię mu dać miłość. I nie jest to pluszowa zabawka na zaspokojenie mojego widzimi się. JEst to przemyślana decyzja, wiem będę umiała z tym dzieckiem stworzyć więź.

Gość e.s.p.
DZIECKO POTRZEBUJE OBOJGA RODZICOW, jestes taka tępa czy tylko udajesz.

Gość zuzz92
Nie musicie odrazu tak na mnie naskakiwać. Ja już jedno dziecko urodziłam, i miało ono obydwoje rodziców. I było bardzo nieszczęśliwe. Nie pytam was o to co myślicie o mojej decyzji, pytałam zupełnie o co innego. A i nie jestem małolatą. Mam 27 lat.

Gość asdjaiuiwew
Jesli masz rocznik 92, to sie nie dziwie ... tobie twojego rozumowania. Ide stad bo nerwicy dostaje.

Gość e.s.p.
Miało ? a co umarło ?

Gość zuzz92
dzieci też czasami umierają.

Gość asdjaiuiwew
hahahahaha a ja mam mniej a wydaje mi sie ze wiecej rozumu??!!! To skoro masz juz jedno dziecko, to dobrze wiesz, jak to miec dziecko!!! A tym bardziej wskazujesz swoje drugie dziecko na nieszczescie. Sorry..

autorko - ty milosci sama sobie nie potrafisz dac - a co dopiero dziecku;-)

Gość zuzz92
nie wiem co za satysfakcję ma osoba która pisze koemnatarze pod moją nazwą. to żałosne.

Gość asdjaiuiwew
Dobra, skoro sie upierasz, postaram ci sie odpowiedziec. Zlobki dla maluchow sa bardzo drogie, okolo tygodniowej pensji najnizszej krajowej, czyli okolo 200-300 funciakow, moze wiecej, zalezy gdzie mieszkasz. napewno jak malo zarabiasz nie bedzie cie na nie stac. zeby dostac zasilki dlugo sie oczekac... w to wierze napewno. nawet jak dostaniesz to i tak to nie sa jakies kokosy... zreszta nie wiem ile, nie biore jak pisalam. poza tym co, ale co dkladnie chcesz wiedziec???

Gość e.s.p.
Dziecko to nie chomik, nie zdechnie po 3 latach , ty sie dobrze zastanow co robisz :o

Gość zuzz92
o taką odpowiedź mi chodziło. Czy miejsce w tym żłobkach można łatwo dostać, czy się czeka tyle ile w Polsce? Kwota mnie nie martwi, bardziej to czy dostanę miejsc e wtakim żłobku. Interesują mnie też formy aktywności dla takich maluchów, jakieś miejsce gdzie mogą one się dodatkowo rozwijać już od najmłodszych lat.

Gość e.s.p.
Jak ty nie jesteś zorientowana w otaczającej się rzeczywistości to jak chcesz sobie z dzieckiem poradzić ? ROTFL.

Gość asdjaiuiwew
O zlobkach ci zaduzo nie powiem, bo nie wiem. a ogolnie rozwoj dla dzieci to sure start. ale jak bedziesz chodzic w ciazy na badania to ci wszystko opowiedza. sure start sa zadarmo.

Gość zuzz92
rozumiem, a są w UK jakieś poradnie dla kobiet planujących dziecko ?

Gość e.s.p.
ZNasz w ogole angielski czy ni be ani me ani kukuryku ? No ale po co pytam, gdybys znala to bys pytala na forum z UK :D:D

Gość zuzz92
znam angielski bardzo dobrze, inaczej nie miałabym pracy takiej jak teraz. A na angielskich forach już szukałam.

Gość co??
i co ci powiedza w tej poradni?a z tym dawca spermy,dobre:)

Gość asdjaiuiwew
Idz do najblizszego SURE START swojego zamieszkania, tam wszystkiego sie dowiesz... Ja juz spadam. Dobranoc.

Gość zuzz92
dawca spermy to jest wtedy gdy robi się in vitro. a ja jestem po prostu w ciężkiej sytuacji i pomaga mi przyjaciel, proszę nie kwestionujcie moich decyzji, nie po to tu pisałam.

Gość zuzz92
dziękuję ci za pomoc asdjaiuiwew

Gość do zuzz
nie kochana.dawca spermy jest wlasnie taki facet,ktory ma cie zaplodnic.Do niczego nie jest ci potrzebny,chcesz sie z nim rozstac,potrzebujesz tylko jego spermy do spelnienia swoich marzen. No chyba,ze potem o alimenty go scigniesz-masz dwa w jednym

Gość e.s.p.
Ktoś kto jest w trudnej sytuacji raczej nie powinien starać się o dziecko. Wszystko w tym temacie jest odwrocone do gory nogami.

Gość gość
Od czasu do czasu o zyciu mamy w uk czytam na www.boodzik.pl tam jest specjalny dzial o tym. I jeszcze jakis drugi blog, tam nawet wiecej ale nie pamietam nazwy, cos z mama