Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamam bna

Pies mojego sąsiada szczeka w nocy - chce iść na policje

Polecane posty

tak samo jak na policje mozesz zglosic sasiadow ktorym dziecko drze sie w nocy np. o 2 czy 4 - to zaklocanie ciszy nocnej i tyle

Gość ahajaaaaa
mieszkanie jest dla ludzi, a nie dla psow. psy nie placa za lokale. wiec pierwszenstwo ma dziecko, a nie pies. i placz dziecka jest na miejscu w mieszkaniu, a nie szczekanie psa 24/dobe.

ad dracych dzieci - to moj kolega rozwiiazal sprawe tak - ze jak dziecko usnelo - to wlaczal muzyke i halasowal - zrobil tak kilka razy ( i tak juz mial zarwana noc) dziecko sie obudzilo jka tylko zasnelo - w koncu rodzice nauczyli sie panowac nad wrzaskami, przykre ale ptawdziwe

Gość swiatłosc widze
z jakiego misat jestes autorko ... jak z mego to ci pomoge ja tam nie ma wyzutów przeciez to tylko pies.

A bachor placi za lokal? Kurva, jak ja bym się cieszyła gdyby ci padł ten bachor. Nie rozumiem jak można zwierząt nienawidzić samemu będąc zwierzęciem. ludziom się w dvpach poprzewracało, jeden drugiemu wrogiem. ot polaczkowo. rzygać się chce.

[zgłoś do usunięcia] ahajaaaaa mieszkanie jest dla ludzi, a nie dla psow. psy nie placa za lokale. wiec pierwszenstwo ma dziecko, a nie pies" wedlug kogo? wedlu ciebie? ;-) a co kogo twoje zdanie obchodzi? wedlug sasiada priorytety beda odwrotne i tyle;-) as easy as it is;-) a regulamin nie reguluje ani jednego ani drugiego - ja ma sie nadwrazliwe dziecko - mozna je wychowywca w lesie - bedzie zdrowiej dl a wszystkich;-)

ale po co sie do przemopcy ucviekac? jak komus sie zle zyje w bloku - m oze sie przeciez wyprowadzic np. na wies;-)

Gość swiatłosc widze
noxi ty stara zakłamana kurewko, nikt tu z twoim zdaniem sie nie liiczy. wmawiasz ludziom ze od 4 lat piszesz ksiazke ... ciagle tylko za 3 mies wydanie, juz poprawiaja literowki , juz sie drukuje. bałwanie ty nawet licencjatu nie napiszesz .... zes se wymysliłą z ta ksiazka.

Ta idiotke boli, ze jest nieudacznikiem kory dzieciakowi zgotowal los w blokowisku, maz tez nie dal rady, nie zarobil? oj jak mi przykro, zatem mecz sie, bo jestes zerem :)

Gość swiatłosc widze
mowie kiełbasa z trutka na szczury. zezre i za 5 h zdechnie nawet sie nie bedzie długo meczył.

Gość clintklinem:)
Psy nie szczekaja, gdy wlasciciel jest w domu. Po co temu facetowi pies, skoro pies przebywa stale sam? :(

W takim razie ten sąsiad może jej dzieciaka zatłuc i się nawet nie przyznać. Oko za oko, życie za życie skoro już o morderstwie mowa.

Gość swiatłosc widze
spełniasz buahaha .... kurwa co jakies 3-4 miesiace spotykam cie na kaffe i zawsze pytam o ta ksiazke bo zawsze piszesz ze juz napisana. daj link do promocji jakiejs albo nie wiem wydawnictwa. ...

Mylisz się, ja jak się bawię ze swoimi psami to akurat szczekają. Bardzo głośno się bawią, nawet same ze sobą. Tyle, że ja nie mam pieprzonych sąsiadów, na szczęście :D

Gość swiatłosc widze
uroiłas se niezle z ta książką. wracajac do tematu. otruj tego jebanego psa. nocxi tak piszecie ze kochacie swoje zwierzeta, czemu kurwa po nich nie sprzatacie . snieg topniej i gowno na gownie.

noxelia - rzeczywiscie brzmi jak "speliniona" i wyluzowana osoba ;-) ;-) ;-) zycie w bloku - ma tyle priorytetow co mieszkakncow i tyle;-)

Po bachorach też nie sprzątają, a co drugie gówno to bachorowe. Niech stoją co moment smietniki i reszta sprzętu jak w innych krajach to pogadamy. Zresztą ja mieszkam przy lesie więc i tak wyprowadzam moje w las.

Gość swiatłosc widze
taa kurwa ale las nie twoj a jak nie twoj to mozna srac ile wlezie. no wybacz ale jak zyje to nie widzialem zeby człowiek srał na trawnik gdzies pod blokiem czy to dorosły czy dzieciak... dziwnych masz znajomych. ps. kiedy mozna sie spodziewac wydania ... za 3 miesiace ?:)

Po pierwsze to za dziecko się płaci:D czynsz wzrasta :D po drugie za psa płaci się podatek wiec pies tez ma prawo być tam gdzie właściciel. Pies szczeka autorce przeszkadza, tylko co autorka zrobi jak dziecko "podrośnie" i będzie się drzeć :D i sąsiad zacznie tez zgłaszać że dziecko wiecznie się drze? Autorko nie potrafisz rozwiązać problemu i idziesz po najmniejszej linii oporu:) może warto by było wyjasnić wszystko sasiadowi, bo Ty pewnie idziesz albo go widzisz i z gębą na niego to sie nie dziwie że cie olewa... tez bym olała:)

Gość swiatłosc widze
ok zajrze w lutym ... masz jakis link do promocji ksiazki ??? ile bedzie miala stron 5 ?

Gość wstr ace sie
a jaki to pies? taki biały jak amstaf??? boje sie takich psow sa okropne:O uciekam gdzie sie da... sasiad powinien kupic mu kaganiec..

Gość fvbnbvcxsza
piedrolicie wszyscy jeżeli pies zaczyna ujadać po 22 to owszem ma prawo to zgłosić! właściciela oczywiście, a nie psa - to zakłócanie ciszy nocnej jeżeli w ciągu dnia szczeka to nic niestety nie zrobisz, ale współczuję bo też mam takie bydle za ścianą, a właściciel ma to w dupie, poza tym beznadziejni z ich właściciele skoro nawet nie potrafią nauczyć psa tego żeby siedział cicho

Gość co za idiotkaa
21:10 [zgłoś do usunięcia] ROR a jak dziecko u sasiada sie rozryczy i cie obudzi - to dzown na policje w koncu to tez zaklocanie ciszy nocnej, podobnie jak szczekanie po pierwsze debilko - małego dziecka nie nauczysz "nie płakać", ale gdyby np. było już trochę starsze i np. bawiło się po 22.00 krzyczało i hałasowało to owszem wtedy już można by było zwrócić uwagę sąsiadom, a nawet zgłosić gdyby to nic nie dało, po drugie debilko - psa jak najbardziej można nauczyć siedzieć cicho, i to zasrany obowiąsek własciciela aby pies po 22.00 nie szczekał, nie wył ani nie ujadał bo wokół są ludzie i chcą spać, a jesli durny właściciel nie rozumie to można to jak najbardziej zgłosić

Gość ajzis
sąsiedzie z małymi dziećmi to przekleństwo, zwłaszcza piętro wyżej. najpierw toto ryczy, potem tupocze i drze się przez parę następnych lat :o

Gość to na cvhoelre mieszkacie
na kupach w bloku jak te kury w klatkach. Musicie sie godzic na halasy i inne dzwieki bo na tym zycie w bloku polega. normalni ludzie mają domy