Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o.,n.,a.,

Gdzie wyjechać w listopadzie (w Polsce)?

Polecane posty

Gość o.,n.,a.,

Witam, drogie kafeterianki podpowiedzcie gdzie mozna wyjechac w listopodzie na parę dni żeby to był niezapomniany weekend dla dwojga. Tylko nie jakiś exclusive:)mieszkamy pomiedzy warszawa a lublinem pośrodku:) interesuje nas fajny hoteli, moga byc konkretne propozycje, ale tez zeby bylo mozna wyjsc gdzies na disco, wyjsc na spacer:) morze raczej odpada 500 km to duzo jak na 4 max 5 dni:) ,mamy do dyspozycji samochod:) propozycje?

Gość nosaczek2345
ja uwielbiam Jure Krakowsko-Częstochowską, ale atrakcji o którch piszesz nie polecę, bo ja tam wypadam zwiedzać przede wszystkim :)

Gość o.,n.,a.,
chcemy też pozwiedzać a możesz coś więcej powiedzieć, typu jakas konretna miejscowka(hotel), konretnie co mozna zwiedzic

Gość kaszka z mlekiem
hej wlasnie tez sie zastanawiam nad jakas wycieczka. za tydzien mamy II rocznice slubu i nie mam pomyslu. mamy troche zwezone pole bo nie jestesmy zmotoryzowani. a patrzalas na www.groupon.pl ciekawe sa propozycje wyjazdu.

Gość o.,n.,a.,
patrzylam ale jakos nigdy z tego nie korzystalam i troche sie boje:) a co powiecie o Kazimierzu? jakie opinie ?

Gość kaszka z mlekiem
krakow kazimierz taka objazdowke zrobcie. jest ciekawie duzo zwiedzania imprezki itp. ja z grouponu korzystalam i spoko. zawsze taniej.

W zależności ile chcecie wydać na taki wyjazd??!! Np na Śląsku a mianowicie w Czeladzi są Termy Rzymskie to Świątynia zdrowia i urody wraz z pokojami do wynajęcia. Sprawdzić możecie sami czy takie miejsce wam odpowiada.