Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś.15

co mam zrobić!?

Polecane posty

Gość ktoś.15

siema. Jestem dziewczyną (bi) i zakochalam sie w mojej przyjaciółce. Ona uśmiecha się do mnie ale wiadomo że przyjaciółki tak robią. Zauważyłam, że często się na mnie patrzy ale może to tylko tak mi się wydaje. Tak czy tak wiem że napewno nie jestem zauroczona tylko zakochana. Zakochał się we mnie jeden chłopak ale poczułam, że zranię moją przyjaciółkę i się nie zgodziłam. Po prostu nie mogłam tego zrobić. Często płaczę i słucham dołujących piosenek- wiadomo nieodwzajemniona miłość. Chciałam już jej napisać co tak naprawdę czuję ale się powstrzymałam ( coś mnie powstrzymało). Po prostu boję się, że zerwie naszą dotychczasową przyjaźń. Błagam powiedzcie mi co robić! ;(

Gość masza dwa wyjscia...
albo jej powiesz i pogodzisz sie z decyzja albo bedziesz sie meczyc z tym co jest teraz innych opcji i rad tutaj nie ma, krotka pilka.

A czy przyjaciół nie można kochać i mówić im tego? Powiedz że kochasz ją jak przyjaciółkę i bardziej nad chłopaków, że jest dla ciebie najważniejsza. Jeśli jest twoją przyjaciółka i kocha cię tak samo jak ty ją to na pewno się zgodzi na wspólne przytulanie, całowanie czy trzymanie za ręce kiedy będziecie wyłącznie w swojej obecności, spróbuj a może obudzi się w niej lesbijka.

Gość ktoś.15
to nie będzie takie łatwe. Wiem że przyjaciele sobie tak mówią. Ale co mam powiedzieć: cześć kocham cie jak przyjaciółkę. Lubie cie bardziej od chłopaków. Zależy mi na tobie.?

Może najpierw zbadaj na jakim gruncie stoisz czyli jak gdyby nigdy nic porusz (na żarty) temat z przyjaciółką co myśli o lezbijkach tak w ogóle i czy mogłaby być lesbijką.

Gość ktoś.15
to jutro się zapytam co sądzi o homo i czy mogła by nią być. Tak na osobności ją wezmę. Xd