Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdzioszkaAA

bardzo wstydliwy problem przez ktory odsuwam sie od ludzi

Polecane posty

Gość papier toaletowy i hej ho :P
rozumieć nie rozumie, bo on to takich problemów nigdy nie miał, nie wie co to ból brzucha przez jelita....ale widzi jak się meczę i bardzo się o mnie troszczy i współczuje, widzę, że jego też męczy ta sytuacja, nie chce bym cierpiała. Ale myślę, że każdy normalny facet by tak się zachował.

Gość olaaa27
brrr ja tez mam lek na depresje wlasnie, z tej samej grupy co ty, sertralina. Przerabialam juz ich wszytskie rodzaje ale tylam po nich i tylko ten mi w miare pasuje ale na burczenie w brzuchu nie pomaga

Gość brrrrrrrrrrrrrr
Jesteś facetem ? Masz ten sam problem ?

Ola27 jakbym czytała o sobie! Ja też zawsze byłam niesmiała i to chorobliwie! Z domu sama się wstydziłam wychodzić, dzięki mojemu facetowi trochę wyszłam "na prostą" zrobiłam się śmielsza ale nadal czeka mnie dużo pracy...I właśnie ten stres z którym sobie nie radzę, przekłada się pewnie na te różne dolegliwości. Ale dałaś mi nadzieję! Żeby choć przez chwilę poczuć się odrobinę lepiej :) już za tydzień się dowiem czy jestem normalna :P

Gość metoda na cichacza
papier toaletowy no własnie to staram się Wam powiedziec od dłuższego czasu! :) musicie się tylko przed nimi otworzyć, bo wiem po sobie, że faceci sami w życiu się nie domyslą, zwłaszcza jeśli do tego stopnia aż ten problem maskujecie ;) także odwagi i powodzenia w leczeniu życzę! :)

Gość brrrrrrrrrrrrrr
Olaaa27 on jest całkiem spoko tyle że 30 dyszki kosztuje a starczy na 30 dni . 1 tab = 1 dzień . Drogo .

Gość olaaa27
papier na poczatku na pewno bedziesz czula duza roznice po lekach, pozniej troche mniej , ja np ejstem skazana na leki juz bo jak odstawiam to wraca deprecha jeszcze wieksza i mam ochote strzelic sobie w leb To jest bledne kolo, nie dosc ze i tak mi trudno nawiazywac kontakty to jeszcze te jelita

Gość brrrrrrrrrrrrrr
olaaa27 ja jestem brrrrrrrrrrrrrr nie papier toaletowy i hej ho

łatwiej jest rozmawiać z kimś, kto cię rozumie , to fakt :) Ale może znajdziesz kogoś w swoim otoczeniu, przy kim nie będziesz musiała udawać?

Gość olaaa27
brrrr no wiem , cos zle napisalam?

Gość brrrrrrrrrrrrrr
a ty oluuu27 też masz wrażenie że coś syczy ci w odbycie , gdy wstrzymujesz gazy ?

idę już spać. Ale wpadnę jutro i poczytam, może jeszcze czegoś nowego się dowiem :) Dobranoc dziewczyny !! :) Dobrej nocy- lekkiego brzucha :P

Gość brrrrrrrrrrrrrr
do papiera słuchaj ja wiem że mam nerwicę i to bez diagnozowania . A oprócz tego fobię społeczną , lęk przed nowymi sytuacjami . Są to objawy na tyle widoczne , że nie trzeba diagnozy .

Gość brrrrrrrrrrrrrr
Dobranoc papierku .

Gość olaaa27
brrrrrr mam tak samo jak wy. Tu nawet nie chodzi o to ze chce mi sie pierdziec ale zbieraja sie gazy i strasznie bulgocza. Skorzystanie z kibelka nic nie pomaga. Nie wiem jak to sie nazywa fachowo, wzdecia ???

Ja też tak myślę,że mam, ale trzeba to zdiagnozować by leki dostać :)

Gość olaaa27
brrr i nie znawalabym tego syczeniem ale bombardowaniem. Czasem glosniejsze niz bak :o

Papa :)

Gość brrrrrrrrrrrrrr
No tak .

Gość brrrrrrrrrrrrrr
Do oli wzdęcia to brzuch twardy , czujesz się wtedy jakbyś była w ciąży gazy to brzuch miękki , a na te syczenia i przelewania nie ma żadnej nazwy .

Gość metoda na cichacza
zgadza się, jestem facetem :) może aż takiego problemu jak Wy tutaj nie mam, żeby nie wiadomo w jakich ilościach i nie dało się tego pohamować... ale owszem czasem mam tak, że jak z kimś przebywam dłuższy czas i bąki w tyłku trzymam na uwięzi, albo się zestresuję czymś (jestem studentem, a wiadomo jak to na studiach), to mam dokładnie to samo co Wy, że czuję jakby to się cofało i jak się zgromadzi to boli owszem, także wiem co macie na mysli... :) a poza tym jestem zdrowy chłop :) ale jak tak czytam o waszych problemach, to mi się żal zrobiło i postanowiłem Was nieco na duchu podnieść oraz nieco Wasze myślenie odmienić, albo przynajmniej spróbować w jakimś stopniu, bo nie można tak popadać ze skrajności w skrajność... bo z tego co widzę głęboko się tym przejmujecie, że Wasz wybranek coś od Was usłyszy albo poczuje i nabierze odrazy do Was albo zerwie itp a to przecież nieprawda! a zatem nie bójcie się porozmawiać o swoich problemach ze swoim facetem i nie unikajcie go bez słowa, bo on może to różnie zinterpretować i może się okazać, że nie widzi dalszego sensu bycia w związku z kimś, kto nie jest z nim szczery, a tylko unika go bez słowa... spróbujcie chociaż, bo tak na prawdę nie macie nic do stracenia :) poza tym takie rozmowy często zbliżają ;) zresztą czy to nie irracjonalne żalić się całemu światu na forum, a nie zamienić słowa na ten temat z osobą, która teoretycznie powinna być Wam najbliższa? pomyślcie o tym :)

Gość brrrrrrrrrrrrrr
Może bombardowanie . Ale ty też masz takie uczucie jakbyś pierdziała odbytem ale nie pierdzisz , jakby coś Ci się przesuwało po jelitach ?

Gość olaaa27
Ja tez spadam, jutro moze zajrze

Gość olaaa27
brrr jakby cos chcialo wyjsc a nie moglo. Dochodzi do odbytu cofa sie pozniej wyzej i wydaje przerzliwy dzwiek

Gość brrrrrrrrrrrrrr
Życzę miłej nocy . Ja też się zmywam .

Gość brrrrrrrrrrrrrr
Tak to się cofa .

Gość brrrrrrrrrrrrrr
I przerazliwy dzwiek wydaje . Mam to samo .

Gość brrrrrrrrrrrrrr
I wiesz co ja mam to syczenie nawet jak nic nie zjem . Nawet po samej wodzie .

Gość siostrabrata
miałam kiedyś tak samo. ustało po tym, jak zaczęłam się odchudzać (między innymi nie jadłam po 18 ABSOLUTNIE NIC, a w ciągu dnia jadłam regularnie). nadal stosuję się do tych zasad. da się, tylko trzeba uważać i się pilnować. po kilku latach ciężko mi sobie przypomnieć, aby taki problem kiedykolwiek mnie dotyczył. pozdrawiam

Gość pierdzioszkaAA
Jedyne co mnie pociesza to to, że nie jestem z tym sama i może w końcu lekarze się nad nami zlitują i cos wykombinują ;) A co do chorób psychicznych...chodzę też na zmianę do psychologa i psychiatry ale moje tabletki to takie "stablizatory nastroju". Po nich jedynie się źle czuję, boli mnie gołwa itd. Jednak nie przyznałam sie im, że mam taki problem.